problem z storage card

• 2 Odpowiedzi
  • 420 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

problem z storage card
« dnia: Lipiec 12, 2007, 22:46:55 »
Witam!

Mam jeden uciazliwy problem, otoz od czasu do czasu z telefonu "znika" storage card" a wraz z tym wszystkie mp3, zdjecia i programy zapisane na karcie. Pare minut/godzin pozniej storage card znow jest widoczne... jak sobie z tym problemem poradzic :( ?????

Drugi problem to dzwonki - ustawiam utwor X jako dzwonek, a po jakims czasie ponownie telefon wraca do dzwonka ustawionego domyslnie :( i tak jest caly czas :(

A po trzecie - caly czas mam zamalo pamieci w telefonie, na storage card jest wszystko OK, ale problem jest z pamiecia wbudowana - czy jest jakis program by usunac nie potrzebne dane?

*

Offline AMi

• 1763
  • Sprzęt: Nokia 7110
Odp: problem z storage card
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 13, 2007, 11:36:22 »
Jaki PDA, jaki SO?, jaka karta?

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
  • Sprzęt: iPod Touch, iPAQ 2210, Palm m515 i Nokia 6820
Odp: problem z storage card
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 13, 2007, 15:51:19 »
A nie możesz zrobić HR? Jest wiele programów to usuwania niepotrzebnych śmieci (np. SKTools - czy jak to się tam nazywa, albo Pocket Mechanic o ile się nie mylę), ale dużo Ci to nie da.
Co do "znikania" karty to pewnie jest to wina jakiegoś softu, który zainstalowałeś, albo po prostu wina karty (możesz spróbować działać nią w innym urządzeniu).
Jak chodzi o dzwonki to raczej nie pomogę bo nigdy nie korzystałem z PPC z telefonem.

HR jest chyba najlepszym rozwiązaniem :P

P.S: Chyba nie ten dział (jest osobny dział dla PPC z telefonem)..
« Ostatnia zmiana: Lipiec 13, 2007, 15:52:54 wysłana przez Nameless »

~..in a Rub-a-duB style..in a Rub-a-duB style..~