Witajcie,
długie tygodnie czekałem żeby napisać, jednak problemu do dziś nie rozwiązałem więc proszę was o pomoc. Problem dotyczy Asusa A730 - jednak to chyba mało ważne, bo problemy ma ze sobą raczej zainstalowany na nim WM2003SE. PDA chodzi pięknie po restarcie, jednak po wyłączeniu, przetrzymaniu go jakiś czas (różnie, np. 15 minut czy kilka godzin) i włączeniu zaczynają się problemy. Przy próbie otwarcia czegokolwiek pisze ".... low on memory ...", lub uruchomi się i klawiatura (vgakey) pada, albo następuje zawieszenie całkowite (tzn. system reaguje, ale działa np. tylko menu) - pamięci ma spokojnie dosyć - około 22MB ramu wolnego ciągle. Czyściłem rejestr, wszystkie inne możliwe rzeczy (memmaid, pocketmechanic), sprawdzałem czy nie brakuje któregoś z "Notification" w porównaniu z wersją po "hardresecie" - też jest ok, w autostarcie nie ma żadnych problemowych aplikacji... a bardzo niechciałbym go przeinstalowywać od nowa, bo konfiguracja którą mam to dwa dni stracone pracy. System na PDA nie jest przeciążony - nie ma nadmiarowych pluginów czy aplikacji "upiększających" całość. Działa to wszystko w trybie RealVGA, ale to chyba nie ma za dużego znaczenia. Problemu kiedyś nie było i pojawił się nagle...
Z góry dziękuję za pomoc