Problem z Nyditot Virtual Display (NVD)

• 2 Odpowiedzi
  • 453 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Kwiecień 17, 2005, 19:30:50 »
Nie wiem, ale chyba takie problem występuje tylko u mnie na Acer n30 z WM2003.
Mam wersję trial i najnowszą 4.0.4 i 4.0.2 i starszą 3. Żadna nie działa. A jak się to objawia?
Instaluję, dodaje mi się do ekranu Today belka z Virtual Display is Disabled. Tap na to. Przełączam na "landscape" czy cokolwiek innego. Info że musi być reset urządzenia, daje OK, robią się jakby 2 resety - raz jeden normalnie i zaraz słychać drugi (pojawiają się również 2 razy te charakterystyczne białe z zarysem palmtopa ekrany startowe)  i włacza sie Windows i tyle. Virtual Display jest nadal Disabled [wył. jak gdyby]. I tak za każdym razem.
Nie ma tej "magicznej kulki" jaką widziałem już ;) u kogoś innego na innym PPC. Co jest, ma ktoś pomysł?

*

Offline mrush

• 42
    • http://www.mrush.glt.pl
  • Sprzęt: Bylo ich sporo ... Patrz podpis ...
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 17, 2005, 22:26:16 »
Nie u kogos innego tulko u mnie :proud: i nie na innym PPC tylko na HP2210 ;)
Z tego wniosek krotki, zwarty - kup HP 2210 :swirus:
Sharp Zaurus ZR-5800 -> Palm III -> Palm m500 -> Ericsson MC 218 -> Sony Clie SL10 -> Sony Clie SJ30 -> Palm Tungsten E -> HP iPAQ h2210 -> Dell X50v -> Samsung Omnia Lite -> Samsung Omnia 2 ... ze kilku dodatkowych gratow nie wspomne ..

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 17, 2005, 22:33:48 »
Cytat: Mrush
Nie u kogos innego tulko u mnie :proud: i nie na innym PPC tylko na HP2210 ;)
Z tego wniosek krotki, zwarty - kup HP 2210 :swirus:
Wiedziałem, że się odezwiesz.
A poza tym ta rada jest beznadziejna. To tak samo, jak bym miał problem z 10 letnim polonezem, to radziłbyś mi kupić 5 letnią toyotę? :P