Problem z netem

• 3 Odpowiedzi
  • 325 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z netem
« dnia: Czerwiec 18, 2006, 20:19:04 »
Witam. Mam problem z przeglądaniem stronek w PPC. Łącze mam z osiedlowej sieci , dzielę je przez router LAN (komp. stacjonwrny) i WIFI ( laptop i PPC). W laptopie net działa bez problemu po odopowiedniej konfiguracji. W PPC stronka rozpoczyna się ładować się, następnie zawiesza się.Czasem zdarzy się ze załaduje się calkowicie i zawiesza się przy próbie wejścia na następną zakładkę. Po wyłączeniu i ponownym załączeniu wifi sytuacja się powtarza. Czego to może być przyczyna. Jeśli ktoś mial taką sytuację i zna jakieś sensowne wyjaśnienie proszę o podpowiedź.

*

Offline olotg

• 10
Problem z netem przez wifi na PPC axim x50v
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 18, 2006, 23:40:02 »
Witam wszystkich forumowiczów,mam ten sam problem co kolega,czasem mi sie załaduje stronka w miarę szybko,a czasem zaczyna ładować i potem wyswietla,że nie może znalezć strony,albo ładuje ładuje i nic :(.Jak podłącze sie przez AS z PC to net śmiga super stronki otwierają sie nawet w 5 sekund,a po wifi to tak jak napisałem

Problem z netem
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 19, 2006, 00:25:56 »
Chciałem dodac że wyświetla się ikona polączenia do sieci (dwie strzałki)

*

Offline olotg

• 10
Problem z netem przez wifi na PPC axim x50v
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 20, 2006, 18:45:55 »
czy nikt nie może nam pomóc,bardzo będę wdzieczny jak ktoś doradzi mi co mam zrobić,żeby net mi normalnie działał na moim X50V,bo jak narazie to mogę jedynie po kablu,bo po wifi to kompletna porażka. :(