Witam
Mam iPaq 3970
Do tej pory posiadałem karte pamieci 32 MB - dzis kupilem 1GB .
Zanim odpalilem nową karte , zrobilem twardy reset na PDA po to aby od nowa zainstalowac aplikacje na nowej karcie. Reset robilem z wyjeta stara karta . Po czym wlozylem nowa karte i nic . Nie bylo jej w systemie. Wlozylem stara karte i to samo nic. Podlaczylem stara karte pod czytnik i pokazalo zawartosc - pozostalosci po programach ze starego stytemu ipaqa . Zrobilem format i wlozylem do PDA. Po pewnym czasie pokazal komunikat : " Do you want to try to format his storage card to make it readable? This will permanently delete any files on the card. " nastepnie jak kliknąlem ok pokazal : " This storage card could not formatted. Try reinserting the card , or using a different one. " Z czego wywnioskowalem ,ze nie mam pojecia co z tym fantem zrobic :0 przeciez karta jest po formacie. Mała karta to MMC za to 1GB to SD przy tej karcie calkowity brak reakcji PDA. Jeszcze jej nie formatowalem . Czytnik ja wykrytwa wiec jest sformatowana. Jakiego systemu plikow uzyc przy formatowaniu kart ? mam win CE 2003. upgrade z 2002 . Co powinna zawierac poprawnie dzialajaca karta SD do PPC ? Jakie ukryte pliki ? .
POzdrawiam i prosze o szybka odpowiedz.