Problem z exploracja i storage card

• 5 Odpowiedzi
  • 351 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Styczeń 03, 2006, 22:13:45 »
Witam

Mam taki strasznie glupi i denerwujacy problem :(

Mianowicie w niektorych programach (przykladowo GSplayer lub PocketGBA) gdy wybieram opcje otworz... pokazuje mi sie okno dialogowe do wybrania plikow. Niestety tu pojawia sie problem. Pocket automatycznie jest w folderze \My Documents i nie widac opcji folder w gore czy cos takiego (zeby wyjsc z tego folderu o jeden poziom wyzej). Ja otwierac chce oczywiscie pliki z karty czyli folderu storage card. Niestety nie moge sie do niego dostac

Przypuszczam ze to wina wm2003 bez SE (mam hp 4150). Zna ktos jakis fix w tej sprawie, albo wie czy da sie to jakos nastawic w systemie, aby domyslnym folderem bylo Storage card?

Pozdrawiam

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 04, 2006, 01:17:45 »

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 04, 2006, 07:44:08 »
Kuba ale mrowie chyba nie o to chodzi...

mrowa - zrob na karcie katalog "my documents" i tam wgraj pliki - powinienes je widziec wtedy od razu

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 04, 2006, 11:45:45 »
Faktycznie, wgralem sobie tam pliki i widzi od razu :)

Ale dalej uwazam ze jest to denerwujace. Ciekawy jestem czy jest jakis sposob zeby to naprawic. Dziwne jest to ze kiedys mi np. Gsplayer widzial karte i katalogi bez problemu, a teraz ma problemy. To jest prawie losowe (co hardreset roznie sie to ustawia dla programow chyba)

No albo to moze wina jakiejs nakladki na today

W kazdym razie dzieki za pomoc

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 04, 2006, 21:25:37 »
No ale dzieki podmianie plikow odpowiedzialnych za okienka dialogowe nie jestesmy juz przywiazani do My Documents w kwestii otwierania plikow. Ta latka wszystko zmienia...

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 05, 2006, 16:56:28 »
Sprawdzilem ten sposob z tamtego linka i tez dziala dobrze.
Ten sposob z zamiana plikow rozwiazal problem w taki wlasnie sposob jak sobie tego chcialem.
Dzieki za pomoc