Problem z nowym nyditotem

• 3 Odpowiedzi
  • 352 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Wicked

• 829
  • Sprzęt: Acer n311 sd 2GB + toshiba g900 + nokia 5530 4GB
« dnia: Styczeń 29, 2005, 14:56:53 »
Mam problem z tym nowym Nyditotem. Kiedy próbuje go instalować pojawia się komunikat "The current virtual display settings on your device needs to be ddisabled in order to proceed. This will require your device to be reset. You will then need to restart the setup. Press cancel...". Robię tak jak mi tu piszą, czyli resetuje i znowu włączam instalacje i się dzieje to samo. Miałem wcześniejszą wersję nyditota ale odinstalowałem. Może jedynym wyjściem będzie hard reset, bo stary nydidot nabruździł coś w systemie.
[edit]
Jednak coś jest nie tak z systemem. Po hard resecie normalnie się zainstalował.
[edit2]literówka poprawiona:].

*

Offline ziele

• 5159
  • Sprzęt: Axim x51v, Samsung Galaxy S IV, PSP Slim
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 29, 2005, 22:04:13 »
zrobiłeś literówke w nazwie programu ;) --> Nyditot
Are you shpongled?

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 29, 2005, 22:28:15 »
Na Brightlandzie był (chyba jeszcze jest) cały wątek poświęcony temu problemowi. To nie wina naszych maszynek, ale pozostałości po starej wersji. Nawet twórcy oprogramowania nie wiedzą dlaczego tak się dzieje. Rada jest taka aby odinstalować wcześniejszą wersję, ręcznie usunąć wpisy w rejestrze, następnie backup potem hard zainstalować wersję 4.02 i przywrócić z backupu a wersja 4.02 zostaje. Sprawdzone przeze mnie. Działa. Nie wiem tylko czemu musiałem uzupełnić skróty w menu start, ale to niewielki problem.

*

Offline Wicked

• 829
  • Sprzęt: Acer n311 sd 2GB + toshiba g900 + nokia 5530 4GB
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 29, 2005, 23:18:41 »
Tylko, że ja zrobiłem hard, zainstalowałem, zrobiłem backup i nyditota nimo:/. Ale spróbuje jeszcze raz, może coś nie tak zrobiłem.