problem z ActiveSync przez BT

• 3 Odpowiedzi
  • 671 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Airice

• 271
  • Sprzęt: HP 114 + panasonic SDHC 4GB
problem z ActiveSync przez BT
« dnia: Lipiec 10, 2008, 13:58:58 »
no jako ze nie moge sie kabelkiem połaczyc to spróbowalem przez BT no i oczywiście problemy...

łączyłem sie przez BLueSoleil, parowanie urzadzeń sie udało połaczyłem sie szeregowo. Soleil podał mi port COM(8) wpisałem to do ustawiem AS. i dałem ok...popracowało popracowało i wystąpiło ze nie moze rozpoznać urzadzenia.

potem ponownie parowanie polczylem szregowo i utworzylem nowe poczenia w ppc "activesync via bt" i znowu to samo...

to co mialem na plycie z ipaq 114 zainstalowalem .. wiec nie wiem w czym problem..prosze o pomoc

*

Offline krzysiej

• 433
  • Sprzęt: Dell Axim x51v wm6.1, samsung i607, o2 jet, bb 88oo, bb 729o
Odp: problem z ActiveSync przez BT
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 12, 2008, 13:45:51 »
przed utworzeniem nowych połączeń należy usunąć stare z PC i PPC, powinno zatrybić

*

Offline Airice

• 271
  • Sprzęt: HP 114 + panasonic SDHC 4GB
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 13, 2008, 15:04:42 »
zorbilem jak mówiles i ni  chu chu ... zlapalo połaczenie jak ostatnio ale activesync nie lapie ani szeregowo jak lacze takze nie lapie...nawet nie mam dostepu do plików. mam tam jakas opcje w bluesolei (druga ikonka na prawo od szeregowego polaczenia) i tam sie dostatel tylko do pamieci a karty nie widzialo wogole.... nosz kurde wpisuje dobry port com....nie lapie ani w polaczeniu szeregowym ani bez niego...

*

Offline Kordeus

• 31
    • Blog
  • Sprzęt: Asus 639
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 13, 2008, 16:03:44 »