0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
W tajemnicy podam Ci najlepszą stronę, z której korzystają ludzie szukający informacji na dany temat Tą stroną jest Google.pl
W tajemnicy podam Ci najlepszą stronę, z której korzystają ludzie szukający informacji na dany temat Wink Tą stroną jest Google.pl Razz
Tak trudno czytac uwaznie :/
Chodzi mi o czysto techniczne opisy (budowa ), (wersje procesorów itp.)
Nameless a kto jak nie ty pytal sie ostatnio na temat zasilaczy? Wystarczylo uzyc google. Ogolnie to kpina ze taka mloda osoba, pyskata, nie majaca zielonego pojecia o PDA, zarejestrowana niedawno ma status moderatora.
Cytat: "Przemol"Nameless a kto jak nie ty pytal sie ostatnio na temat zasilaczy? Wystarczylo uzyc google. Ogolnie to kpina ze taka mloda osoba, pyskata, nie majaca zielonego pojecia o PDA, zarejestrowana niedawno ma status moderatora.Takie komentarze to sobie dla siebie zostaw... Nie pytałem o żadne zasilacze Jeśli pytałem to podaj link do tematu i udowodnij mi to gdybym szuał zasilacza to bym poszukał choćby na allegro...
Takie komentarze to sobie dla siebie zostaw... Nie pytałem o żadne zasilacze Jeśli pytałem to podaj link do tematu i udowodnij mi to gdybym szuał zasilacza to bym poszukał choćby na allegro...
A co zasilacza – to kto pisal głupoty o zasilaczu na plaze? Moza ja, albo Przemol?
Namelessto dolicz jeszcze mnie jako trzeciego. razi mnie twoj impertynencki ton wypowiedzi........