Z tego co zdążyłem zauważyć, jest chyba bardzo mało programistów, którzy odwiedzają to forum. Być może dlatego, że dział developerski na forum nie został w żaden sposób "rozkręcony", a sekcja Programowanie na stronie jest nieaktywna. Być może już by powstały jakieś samouczki tworzenia oprogramowania dla Pocket PC, jednak chyba mało kto chciałby się podjąć pisania tekstu na temat programowania Windows, bo to się do tego sprowadza. Cała nauka o oknach, komunikatach systemowych, wątkach, protokołach, unicode, gdi itd. Charlesowi Petzoldowi udało się zawrzeć tę wiedzę w 1280 stronach Programowania Windows. Do tego jeszcze dochodzą zagadnienia specyficzne dla Pocket PC i Windows CE - różnice w API, założenia, zalecenia. Naprawdę dużo tego by się uzbierało.

Jakiś czas temu napisałem swój pierwszy "Hello Pocket PC World", ale to jeszcze za mało, aby pomóc Ci w rozwinięciu skrzydeł.

Swoją drogą też mam pewne pomysły, tylko na razie brak czasu, aby się zabrać za ich realizację. Ale być może już po wakacjach za ten temat się zabiorę nieco poważniej, bo ileż można się bawić w PHP, tworzyć jakieś serwisy WWW o palmtopach, fora i podobne zabawki.