Powitanie i prośba!!!

• 6 Odpowiedzi
  • 532 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline duron

• 10
Powitanie i prośba!!!
« dnia: Październik 03, 2005, 14:40:29 »
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów, od niedawna jestem posiadaczem MIO-168 i jeszcze mało wiem na temat tego urządzemia ale studiuje forum także na pewno to się zmieni..... :)
niestety ucząc się podstawowej obsługi chyba coś nieumyślnie usunąłem... podczas synchronizacji z komputerem wyskakuje mi komunikat: WYSTĄPIŁ BŁĄD NIE DAJĄCY SIĘ NAPRAWIĆ i napis" brakuje pliku MAPISVC.INF." O co to chodzi o  co mój palmik mnie prosi i co mu usunąłem????
czy ma to wpływ na to że nie mogę sciągać poczty e-mail wykorzystując komórke (6600) a może poprostu nie umiem zgrać tel i palm, zaznaczam że internet mi działa w duecie z kom. POMÓŻCIE !!!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!

*

Offline Cat^

• 1017
    • http://www.catsoft.com.pl
  • Sprzęt: iPhone 4S/32, iPad 2 64/3G, TomTom GO 1005 LIVE
Powitanie i prośba!!!
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 03, 2005, 16:28:26 »
A czemu zakładasz ten wątek w dziale dotyczącym GPS??? :|

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Powitanie i prośba!!!
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 03, 2005, 17:13:03 »
Ten blad pojawia sie na PDA czy na PC? Jesli na PC to przeinstaluj ActiveSync na PC, jesli to nic nie da to przeinstaluj Outlooka na PC. Co do konfiguracji polaczenia PDA z Internetem przez komorke to przeczytaj to:
http://www.pdaclub.pl/info.php?id=8071

*

Offline duron

• 10
Powitanie i prośba!!!
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 03, 2005, 18:52:36 »
Niestety nie moge poradzić sobie z tym problemem, przeinstalowałem ActiveSync i nadal coś nie gra. Wyskakuje na komp stacjonarnym ze brakuje pliku MAPISVC.INF.  

A w okienku przy skrz.odbiorcza- wymagana uwaga!!?
Ulubione synchronizują się ok!!!

*

Offline Peo

• 535
Powitanie i prośba!!!
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 03, 2005, 20:11:16 »
Moze napisz skąd jestes dokladniej i ktos przyjezie i Ci pomoze:)
darkvision.pl

*

Offline duron

• 10
Powitanie i prośba!!!
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 04, 2005, 18:26:21 »
Z Drzewicy, tj. woj. łódzkie!!!
A co do problemu to na pda wyskakuje mi komunikat" nieudane połączenie z powodu błędnych informacji o serwerze lub refrencji użytkownika.... Jakie powinny być te ustawienia??? Tylko proszę tak jak krowie na granicy bo naprawdę jeszcze mało w tym się orientuje:(
kod błędu : DEV_9
i jeszcze jedno małe pytanie... przy konfiguracji poczty e-mail 4-ty krok to dane o serwerze, "poczta przychodząca, wychodząca i domena" co w te okienka powpisywać żeby móc ściągać poczte..... e-mail mam na wp.pl a łącze się przez tel. w idea i to jest (6600) internet mi działa ok tylko poczty nie mogę sciągnąć:(

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
Powitanie i prośba!!!
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 04, 2005, 20:48:17 »
pop3.wp.pl
stmp.wp.pl
w domenie nic niewpisujesz