Powiadomienia i Alarmy [ex. czas oczekiwania i softy]

• 4 Odpowiedzi
  • 454 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline b707

• **
  • 211
« dnia: Grudzień 08, 2006, 19:20:57 »
Przepraszam jeżeli kogos uraże zmiana tematu ale poprostu niechce tworzyć nowego tematu. Nowe pytanie w ostatnim poście :)

Witam
Mam kilka pytań dotyczący WM5.0. Bawie się systemem i powoli go poznaje. Żaby nie owijać w bawełne powiem że forum przeszukałem. Ale nic nie znalazłem.

Czy mozna gdzies ściągnac instrukcje do tego systemu? Asus nie dostarcza zbyt dobrej:/

Co daje zmiana czasu oczekiwania ekranu [today] "dzisaj"??

Jak wezme opcje today a potem kalendarz to megeo wybrać wyśietlanie następnego terminu lub nadchodzące terminy... Czym to się różni??
pzdr

EDIT: Jak juz tu naskrobałem to mam jeszcze jedno pytanie... Czy mozna zmienić soft buttony? Bo mam kalendarz i kontakty w guzikach urządzenia wiec bym sobie co innego do softów przypisał.
pzdr

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 08, 2006, 20:00:55 »

*

Offline b707

• **
  • 211
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 08, 2006, 20:10:35 »
Cytat: "marcinl"
ten artykuł czytałeś?
http://pdaclub.pl/view.php?news_id=10825

I zrozumiałem z niego ze WM sam przypisuje funkcje do softów w zalezności od tego jaki program jest aktualnie uzywany. CZyli nie możemy im przypisac innych funkcji. Miaem napisać że troche mna zamieszało bo na http://www.mobile-review.com/pda/articles/wm2005-1-en.shtml przeczytałem ze mozna... Ale teraz jak spojrzałemjeszcze az okazało sie że się pomyluiłem bo mozna przypisac softy do guzików... natomiast ich funkcjonalnosc jest stała...

Postarm sie czytac uważniej :)
Dziekuje za pomoc :)

*

Offline Bat.

• Homofob i seksista
  • 3315
    • Deskorolka Underflip
  • Sprzęt: Dell Axim X51v | Blackberry 8110, 9700, PlayBook
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 08, 2006, 21:19:49 »
softkeye na todayu można zmienić lub usunąć - poczytaj forum :)

*

Offline b707

• **
  • 211
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 09, 2006, 16:36:36 »
Dziękuje za pomoc :) Teraz wiem że można zmienic guziki softkeyes ale innym oprogramowaniem :) Ale mam kolejne ptanie.

Czy jak zamkne WM5.0 [poprzez zamkniecie mam na mysli całkowite wyłączenie systemu - guzik 4 sekundy, zamknij system] To czy alarmy i powiadomienia dalej działaja?? W moim Asusie po zamknięciu systemu nie działaja ale wydaje mi się to jednak oczywiste [w koncu zamkniety system to zamkniety system - co innego uspiony] - mimo to wole zapytac dla pewności.

Forum przejrzałem ale nie duało mi sie trafic na odpowiedz... Zreguły tylko wpsominano że nikt nie sprawdzał ;]

Pozdrawiam