potrzebny SOFTWARE do SONY MDA1

• 11 Odpowiedzi
  • 520 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Listopad 04, 2005, 17:31:44 »
potrzebuje oprogramowania do PC dla MDA1
nie weim skąd ściągnąć software zeby dizałał, na necie wogóle mało jest op nim napisane.
chodzi mi głównie o zarządzanie telefonem, instalowanie gier, wrzucanie muzyki, zdjęć

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
  • Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 04, 2005, 17:37:53 »
A co to za Sony MDA?

*

silentjob

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 04, 2005, 17:44:55 »
Dobre pytanie. Sądząc po pseudonimie kolega nie ma zamiaru dłużej tu zagościć...

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
  • Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 04, 2005, 17:50:26 »
A może to atak klonów? ryba8000, Daniel_1900009 etc.

*

silentjob

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 04, 2005, 17:52:04 »
Aż boję się co stanie się za chwilę:terrified:

PS. 900 postów, chyba mało;).

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 04, 2005, 18:28:12 »
chwila moment, zalogowałem się na szybko,macie racje, ze nie zamieżam tutaj długo siedzieć, ale po co wam takie głupie gatki w stylu atak klonów czy ten gościu tutaj długo nie zagości, nie miałem zamiaru kombinować z loginem bo i po co a wy sięczepiacie, podajcie mi link jeżeli znacie do jakiegoś oprogramowania do tego telefonu tak żebym mógł sobie coś wrzucić na telefon a jeżeli nie weicie nie odzywajcie się poprostu...

*

Offline robo

• 376
  • Sprzęt: SGN
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 04, 2005, 19:08:34 »
Cytat: asdfghjkl
chwila moment, zalogowałem się na szybko,macie racje, ze nie zamieżam tutaj długo siedzieć, ale po co wam takie głupie gatki w stylu atak klonów czy ten gościu tutaj długo nie zagości, nie miałem zamiaru kombinować z loginem bo i po co ...
Ano widzisz choćby po to, że właśnie takim nikiem "na szybko" okazujesz brak szacunku czytającym co nie przynosi dobrych skutków gdy oczekujesz na konkretną informację. A to, że nie zamierzasz przsiadywać na forum i często zagladac nie ma tu nic do rzeczy.
podajcie mi link jeżeli znacie do jakiegoś oprogramowania do tego telefonu tak żebym mógł sobie coś wrzucić na telefon a jeżeli nie weicie nie odzywajcie się poprostu...
Natomiast całe zdziwienie i brak konkretnej odpowiedzi wcale nie jest spowodowany niechęcią niesienia pomocy przez kolegów a jedynie tym, że zgodnie i z ich wiedzą firma SONY nigdy nie produkowała modelu MDA. Dlatego spójrz może na swoje urządzenie raz jeszcze i sprecyzuj jakiego oprogramowania poszukujesz i na jakie urzadzenie.

*

Offline Poklik

• 2379
    • http://www.poklik.yoyo.pl
  • Sprzęt: eee... 901
« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 04, 2005, 19:12:22 »
Jeżeli jest to MDA, ale nie SONY ;) to zainstaluj na PC program ActiveSync.

*

Offline indian

• 823
« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 04, 2005, 20:03:46 »
po co wam takie głupie gatki
A Ty co sie bielizny czepiasz? :P Sprobuj podwazyc czyms ten napis SONY,powinien sie dac usunac :) Moze to jakas chalupnicza tworczosc w celu podniesienia wartosci sprzetu i jest to zwykle MDA :)  A informacji o MDA jest mnostwo tylko szukaj XDA.

« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 05, 2005, 18:15:13 »
dobra może i to nie jest SONy,nie mam pojęcia, kumpel ma coś takiego, widać sam sie za dobrze nie zna, ja mu robie tylko przysługe i szkam softu
ale tak szczeże jestem członkiem forum komputerowego pcmaniak i wiem co znaczy natrętny uzytkownik, ja do nich raczej nie należe, szukam informacji jedynie i iwęcej mnie tu nie będzie, wiem, ze do tego sprzęcika jest dużo programów, ale właśńie nie mogę znaleść steroowników do kabla USB i programy od wymiany danych

a "gatki" zostawmy w spokoju :D

*

Offline robo

• 376
  • Sprzęt: SGN
« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 05, 2005, 18:38:49 »
Poklik już Ci odpowiedział : do synchronizacji danych i instalacji aplikacji  potrzebujesz Actiwesync. Jest do pobrania z naszego działu download lub ze strony Microsoftu. Program jest darmowy.
pozdr.
robo.

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 06, 2005, 06:19:11 »
gosciu z przejecia az zaczyna bledy ortograficzne robic - przestancie go molestowac :))

asdfghjkl - lektura tego
http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6619
jeszcze nikomu nie zaszkodzila - dzial Połączenie PC z PDA i synchronizacja polecam szczegolnej uwadze