Witam!
Namiętnie zdarza mi się, że albo zapomnę wyłączyć pocketa (najczęściej z włączoną AM i GPS) i chowam go do teczki, lub chowam go do teczki a on tam sam się przez przypadek włącza. Ponieważ mam WM2003 efekt jest taki, że 5 razy w tygodniu muszę przywracać go z backup'a. Głupieje przy tym outlook, duplikują się wszystkie możliwe wpisy, ja już parę razy zostałem na "lodzie" bez potrzebnych informacji w pracy, lub tracąc notatki z całego dnia...
Przydał by się jakiś program/zestaw programów, które w potrafiły by może dezaktywować hard buttony lub wymuszać włączanie pocketa odpowiednią kombinacją, dobrze by też było aby pocket gdy nie jest używany wyłączał się - a nie pracował durnie w teczce przez x godzin - niby WM ma taką opcję, ale gdyby ona działała, to pocket by mi się nie rozładowywał - nie rozumiem do końca tego mechanizmu - bo np. jak zostawię pocketa na today'u to się wyłącza a jak zostawię na AM to nie...
Proszę o porady - co robicie/instalujecie, jakie macie patenty, aby bateria nie wysiadła z głupiego powodu.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Grzesiek