Wejście słuchawkowe - iPAQ - jak to naprawić?

• 2 Odpowiedzi
  • 669 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Marzec 06, 2005, 11:36:29 »
Od pewnego czasu przestaje mi dzialac lewa słuchawka w iPAQu 2215 i sluchanie muzyki czy ogladanie filmow staje sie problematyczne.
Wszystko dziala poprawnie jezeli delikatnie scisnę boczki w miejscu gdzie jest wejscie sluchawkowe, ale wystarczy ruszyc wejsciem i znowu trzeszczy :(

Podejrzewam ze jest to tzw "pierdułka" ale nie chcę sam grzebać bo zawsze zostają mi jakies zbędne części :)) których już sie nie da upchać do środka hehehe :)

Czy ktoś jest w stanie naprawić wejście słuchawkowe w iPAQu 2210 (najlepiej jeszcze gdyby był to ktoś z Lublina :)

Pytałem w KARENie czy coś takiego mogą naprawić, ale jak zwykle: azymut Holandia, za co serdecznie dziękuję. Gwarancja HP już się skończyła.
IPAQ ma jeszcze gwarancję w BestBuy, ale raczej wysyłanie sprzetu do USA mija sie z celem.

Ktoś wie co z tym fantem zrobić?

*

Offline Kusiu

• 3968
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 06, 2005, 11:56:44 »
Akurat wejście słuchawkowe to standardowa część, naprawi Ci je każdy dobry zakład zajmujący się elektroniką (naprawiający sprzęt RTV, radia samochodowe itd.). W Łodzi jest co najmniej kilkanaście takich zakładów, w Lublinie na pewno też coś się znajdzie.

« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 06, 2005, 13:51:43 »
Czy ktoś jest w stanie polecic jakiś dobry serwis w Lublinie?