Polskie palmtopy

• 3 Odpowiedzi
  • 1105 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline laboss

• **
  • 100
Polskie palmtopy
« dnia: Wrzesień 05, 2002, 12:55:02 »
Karen szumnie zapowiada wprowadzenie (już we wrześniu) palmtopów pod marka CA, mają to być maszynki all in one czyli palmtop i komórka w jednym. Obecnie producentów takich cudeniek nie jest zbyt wielu, wiec ciekawi mnie jaka to będzie konstrukcja... Jak myślicie czy to będzie PocketPc czy może coś "palmowatego"???
A może (te słowa kieruję m. in. do napalonych "looxsowców") warto poczekać? Może za przystępną cenę dostaniemy pocketa z GPRS, prockiem arm 206 mhz, gniazdem na kartę SD itd.
Chyba zanadto się rozmarzyłem... ;)  Pozdr od nowego forumowicza

Polskie palmtopy
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 06, 2002, 22:30:13 »
Witam!

Mysle ze bedzie to hybryda z pocket pc, ale poczekamy zobaczymy. Ciekawy jestem na jakim poziomie zamierzaja okeslic cene... ale znajac ceny KAREN to jestem pewny ze jak ZWYKLE PRZESADZĄ !!! Pomijajac cenu notebookow inne sa tez troche chore: wystarczy spojrzec na pozycje w cenniku: USŁUGI: np. instalacja myszki 61 zl! instalacja drukarki 61 zl... office ok 120 zl... dla mnie to przesada, ale moze wychodza z zalozenia ze klientakupujacego laptopa z 10 tys. stac na takie wydatki... W koncu Polska to bogaty kraj, no nie?
Sam jestem ciekawy co bedzie z tymi palmtopami ....

Poczekamy zobaczymy....
Pozdrawiam

*

Offline laboss

• **
  • 100
Polskie palmtopy
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 09, 2002, 10:40:31 »
Masz rację poczekamy, zobaczymy, ale ja cały czas nie tracę nadziei, że może to być pocket dla ludu... Ale wiadomo czyją matką jest nadzieja :) Pozdr

Polskie palmtopy
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 18, 2002, 23:50:17 »
Wg moich inofrmacji cena tego wynalazku ma byc ponize 3 tys brutto
ale ciekaw jestem jak szybko załatwią sprawe z homologacją.
Nie wiem ilu będzie nabywców takiego "cacka" bez reklamy
cięzka sprawa. No i ile to będzie ważyc nie ukrywajmy ze pół kilowego
niusa nikt nie kupi a mniej wiecej tyle wazy ipaq z gaciami i telefonem.