Polska lokalizaja

• 10 Odpowiedzi
  • 598 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Polska lokalizaja
« dnia: Październik 22, 2005, 09:40:54 »
Po 1 do Admin nie dubluję wątków bo na początku to ja wogóle nie mogłem rozpocząć instalacji a teraz zatrzymuje się na momencie wgrania programu konkretnie na kartę.A teraz moje pytanie jak i gdzie wyłącza się Polską Lokalizację??

[Dodano: 2005-10-22 10:09:45]
I jeszcze jedno jak przegram na MIO jakiś program i tam chcę go zainstalować to wyskakuje "NIE ZNALEZIONO APLIKACJI ZWIĄZANEJ Z KASIUTA URUCHOM APLIKACJĘ NAJPIERW I OTWÓRZ PLIK Z TAMTEJ APLIKACJI" kasiuta to program do wydatków ale mam tak z każdym programem.Czemu??

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
  • Sprzęt: Treo 600, IBM ThinkPad T60, Asus eee 701, Nokia E71
Polska lokalizaja
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 22, 2005, 10:12:25 »
Czy mi się wydaje, czy Kasiuta była przeznaczona dla PalmOSa?

Polska lokalizaja
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 22, 2005, 10:14:13 »
Ja mam to z płyty dołączonej do MIO a gdzie to się sprawdza?A po za tym to mam tak ze wszystkim.Może podaj mi jakiś plik który na 100% jest a jak zobaczę jak będzie z nim.

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
Polska lokalizaja
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 22, 2005, 10:18:34 »
Cytat: wojtek_j
Ja mam to z płyty dołączonej do MIO a gdzie to się sprawdza?A po za tym to mam tak ze wszystkim.Może podaj mi jakiś plik który na 100% jest a jak zobaczę jak będzie z nim.
Ściągnij sobie pierwszy lepszy program z PocketGear albo a działu Download, ale dla platformy PPC, a nie PalmOS.

Polska lokalizaja
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 22, 2005, 10:35:33 »
Ale tu są tylko dla PalmOS

*

Offline Maciej Wójcik

• 1038
Polska lokalizaja
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 22, 2005, 10:37:40 »
Ale tu są tylko dla PalmOS
Możesz się wyrażać trochę jaśniej? Gdzie są tylko dla PalmOS?

Polska lokalizaja
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 22, 2005, 10:48:32 »
W dziale Download ale udało mi się ściągnąć inne tło pulpitu tyle że nie wiem jak teraz powrócić do dawnego?

*

Offline duron

• 10
Polska lokalizaja
« Odpowiedź #7 dnia: Październik 22, 2005, 11:29:51 »
Chętnie się dołącze do pytania jak wyłączyć polską lokalizacje????
Wiem gdzie(chyba) ale nie wiem co przestawić??? Może ktoś opiszę tak krok po kroku:)

*

Offline lipciopda

• 6801
Polska lokalizaja
« Odpowiedź #8 dnia: Październik 22, 2005, 20:15:37 »
Po 1 do Admin nie dubluję wątków
jak to nie?

watek pt "jak wgrac programy"
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=23557#139708

watek pt "problem z wgraniem programu"
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=23623#140134

w ktorym pytasz o to samo co tutaj - watek pt "pomocy"
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=23576#140130

no i na koniec teraz zakladasz kolejny watek a wystarczy przeczytac linki z ostatniego dnia gdzie wyraznie jest napisane jak wylaczyc lokalizacje (najprosciej to wogole jej nie instalowac po hard resecie)
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=23559#140150

to co? nauczysz sie czytac i zadawac pytania czy bedziesz nadal twierdzil, ze nie dublujesz watkow? regula jest, ze "nowki" krzycza najglosniej jak im sie spokojnie zwroci uwage...
czy kazdy program, ktorego nie bedziesz mogl zainstalowac bedzie posiadal nowy watek na forum?

Polska lokalizaja
« Odpowiedź #9 dnia: Październik 22, 2005, 22:42:40 »
Widzę że jesteś wszech wiedzący mistrzu.Załatwiłeś mnie.Jak bym uzyskał dokładną odpowiedż to bym się nie pytał,ale ty prześledziłeś wszystko.Super,pewnie wiesz też gdzie mieszkam.Po to jest forum że jak się czegoś nie wie to zadaje się pytanie.

*

Offline lipciopda

• 6801
Polska lokalizaja
« Odpowiedź #10 dnia: Październik 24, 2005, 04:58:10 »
Widzę że jesteś wszech wiedzący mistrzu.Załatwiłeś mnie.Jak bym uzyskał dokładną odpowiedż to bym się nie pytał,ale ty prześledziłeś wszystko.Super,pewnie wiesz też gdzie mieszkam.Po to jest forum że jak się czegoś nie wie to zadaje się pytanie.
daruj sobie takie komentarze - na forum obowiazuje pewien regulamin i albo bedziesz sie do niego stosowal albo nie bedziesz zadawal tu pytan

to, ze nie uzyskales odpowiedzi w jednym watku nie upowaznia cie do zakladania kolejnego z tym samym tematem

poza tym bardzo bym cie prosil o nieobrazanie ludzi na forum bo zaczynasz to robic (watek, o ktorym oboje dobrze wiemy) - albo bedziesz sie zachowywal kulturalnie i zgodnie z regulaminem albo poszukaj sobie innego forum