A co to ma do tego? Skoro autor chce korzystać z tego trybu to niech korzysta - napisane było jasno, że ma RealVGA i sam powiedziałem, że to jest powodem, a Twój post wyglądał tak, jakbyś na RealVGA miał PI na cały ekran.
Co do nędznie czy nie to były już takie tematy i raczej nie ma ich co powtarzać. Co do wzroku to do ustawień czcionek chyba niechętnie zaglądasz?
BatSk8, a to ma do tego, że jak sam zauważyłeś, autor wątku korzysta z tego trybu, ale korzysta z konkretnym programem (PI), z którym ma problem. Gdybyś tego nie zauważył, to przewiń stronę na początek

Spójrz również na mój post, gdzie wyraźnie napisałem, że spora ilość programów w RealVGA wygląda nędznie, a więc chciałem dać do zrozumienia, że nie są napisane pod ten tryb, skąd więc Twoje złośliwe (zresztą, jak cały Twój post do mnie) stwierdzenie, że mam PI w RealVGA na cały ekran? Gdzie to napisałem??? Wręcz przeciwnie - napisałem, że nie używam tego trybu - czytaj więc uważnie, zanim napiszesz swoją opinię.... To, że PI bezproblemowo wyglada na urzadzeniach VGA, napisało jeszcze trzech Kolegów, więc bądź uprzejmy i........
Co do nędznie czy nie to były już takie tematy i raczej nie ma ich co powtarzać.
Bo co? Bo Ty tak chcesz.....

Co do wzroku to do ustawień czcionek chyba niechętnie zaglądasz?
I kolejna Twoja złośliwość

Nadal nie dostrzegasz, że napisałem wyraźnie:
Jasne, że nie używają, a przynajmniej ja nie używam, bo i po co?
Więc po co miałbym zaglądać do ustawień czcionek?

Odnoszę wrażenie po złośliwej formie Twojego postu skierowanego do mnie, i m.in. po zwrotach:
"napisane było jasno...",(oczywiście przez Ciebie) i
"sam powiedziałem...", że próbujesz się dowartościować, bo nic konkretnego nie wniosłeś....