Witam serdecznie,
Wlasnie przeszedlem na ciemna strone, po kilku latach uzywania m515, a pozniej Zire71, przyszedl czas na zmiany... nie bede ich uzasadnial w kazdym razie jutro zapuka do mych drzwi ipaq 1930.
W zwiazku z tym mam prosbe - poradzcie mi dobrzy ludzie totalny niezbednik softu na poczatek. Co do palmOS mialem juz ladnie wypracowane oprogramowanie (zreszta w porownaniu z ppc duzego wyboru tam nie bylo), rozejrzalem sie w sprawie ppc i za duzo tego zeby bawic sie w testy i dobieranie programow. Przeczytalem posty z ciekawymi programami, ale mi bardziej chodzi o to co zainstalowac na poczatek zeby praca stala sie mozliwie przyjemna:)
-Jakie pluginy do Today'a
-Co do czytania ksiazek/Redfisha
-Jakie male usprawniacze pracy z WM2003 (nie wiem, uruchamianie programow z karty pam, trzymanie porzadku, trudno mi okreslic bo nie wiem czego moge oczekiwac po ppc w tej kwestii)
-Cos do multimediow ->mp3, filmy
-Budzik,alarm cos takiego
-Terminarz,kontakty,to-do -> jak sie maja wbudowane aplikacje, czy warto je czyms zastabic?
-smsy, komunikacja z komorka -> zarzadzanie kontaktami itp
-pilot sprzetu rtv
-menadzer plikow
...
To tak na poczatek tego co uzywalem wczesniej, wszelkie rady beda mile widziane, w skrocie co instalowac na czystego ppc zeby dalo sie na nim przyjemnie dzialac