Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
POCKET PC MIO168 i połączenie z internetem...
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
4 Odpowiedzi
731 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
fzzg
13
«
dnia:
Sierpień 07, 2005, 16:50:36 »
Witam
mam pytanie czy istnieje jakieś urządzenie które umożliwi mi połączenie z internetem poprzez GPRS działające na złączu SDIO w sklepach spotkałem się z czymś podobnym ale niestety na złączu CF a takiego MIO168 nie posiada. :/ ew czy jest jakiś inny sposób oprócz łączenie telefonu i pocketa łączem ir czy da sie jakiś kabelek zrobić?? Podczerwień jest bardzo uciążliwa ... wszyscy chyba dobrze wiedzą czemu
z góry bardzo dziekuje za pomoc
kanczug
19211
«
Odpowiedź #1 dnia:
Sierpień 07, 2005, 17:40:33 »
Nie ma modemow GPRS w postaci kart SDIO. Mozesz jedynie kupic modul Bluetooth na SDIO i laczyc sie z telefonem komorkowym przez BT (zawsze to wygodniejsze od podczerwieni).
lipciopda
6801
«
Odpowiedź #2 dnia:
Sierpień 07, 2005, 17:42:42 »
mozesz kupic karte BT na zlaczu SD i w ten sposob laczyc sie z komorka (jesli ma BT)
visien
24
«
Odpowiedź #3 dnia:
Sierpień 12, 2005, 20:41:29 »
Mam optipada 300gps ,czy to jest taka karta -
http://1klik.pl/sklep/TOSHIBA_SD_Card_Bluetooth_PA3271U_1BMT/p302701/
,którą potrzebuje do połączenia sie telefonem przez bluetooth ?czy to ma być BT na sd czy na sdio , jakto z tym jest dokładnie ? Czy występują jakieś tańsze karty bo nie widać za bardzo tego typu urządzeń na necie.
lipciopda
6801
«
Odpowiedź #4 dnia:
Sierpień 12, 2005, 20:45:37 »
SDIO to oznaczenie standardu w PDA gdzie IO oznacz input output (wejscie wyjscie) - po prostu pierwsze PDA posiadaly tylko gniazdo SD, ktore obslugiwalo tylko i wylacznie karty pamieci
tak - to taka karta ale zapytaj przy kupnie czy sa sterowniki pod system Pocket PC bo niektore karty dzialaly tylko z Palm OS
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »