Pocket PC 2003

• 6 Odpowiedzi
  • 555 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pocket PC 2003
« dnia: Październik 21, 2006, 11:39:08 »
Witam wszystkich! Jestem na forum po raz pierwszy. Dzisiaj się zarejestrowałem. Mam od kilku miesięcy iPAQ rz1710. Kupiłem na Allegro. Mam w nim system Pocket PC 2003 w języku angielskim. I to jest mój największy problem. Nie znam j. angielskiego a na naukę w moim wieku za późno. W sklepie przy ul.Kalwaryjskiej w Krakowie chcą 100 zł. za spolszczenie Pocket PC 2003. To za drogo dla mnie!!!. Proszę o pomoc.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Pocket PC 2003
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 21, 2006, 11:45:15 »
spolszczenia tyle właśnie kosztują
poczytaj trochę forum, zapoznaj się z faq i działem dla początkujących - powinieneś sobie poradzić - a jesli pojawi się jakaś wątpliwość - zawsze możesz zadać pytanie na forum

*

Offline kuba88

• 426
  • Sprzęt: Galaxy S XXJPY
Pocket PC 2003
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 21, 2006, 14:52:47 »
Po pierwsze źle zrobiłeś że kupiłeś rz1710 chyba że będziesz go używał jako notatnika i kalendarza. Po drugie zaś spolszczenia mają to do siebie że mogą powodować niestabilną pracę pocketa i spowalniać go co w tym modelu jest dość sporym problemem.

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
  • Sprzęt: iPod Touch, iPAQ 2210, Palm m515 i Nokia 6820
Pocket PC 2003
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 21, 2006, 18:05:29 »
Ze zwalnianiem pocketa i niestabilną pracą nei ma zazwyczaj problemu. Na moim starym iPAQ wszystko działa bardzo dobrze... Co do kupowania spolszczeń to poszukaj na http://www.allegro.pl. Tam powinno być taniej, a czasem można trafić na używane spolszczenie (np. jeśli ktoś kupił nowego pocket pc z nowym systemem i nie potrzebuje starego spolszczenia) ;)

~..in a Rub-a-duB style..in a Rub-a-duB style..~

Pocket PC
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 26, 2006, 16:30:23 »
Dziękuję za odpowiedź i komentarz. Tak ich niewiele, a tyle harakterów ludzkich. Oj dzieciaki, dzieciaki...Nameless, tylko Ty mi się równy gość wydajesz. Tak trzymaj. Spadam, hej!

*

lucass

Pocket PC 2003
« Odpowiedź #5 dnia: Październik 26, 2006, 16:37:40 »
He he ....Stan, prawda jest ze spolszczenia generuja błedy.... i nie spolszcza wszystkiego.... a jak bedziesz instalowac jakies aplikacje to i tak sa po angielsku, a spolszczenie spolszczy tylko czysty system.... obsługa pocketa jest banalna, powiedz do czego masz go zamiar uzywac i poczytaj troche forum, jest tu naprawde mnóstwo informacji ...

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Re: Pocket PC
« Odpowiedź #6 dnia: Październik 26, 2006, 20:18:21 »
Cytat: "Stan-73!"
Dziękuję za odpowiedź i komentarz. Tak ich niewiele, a tyle harakterów ludzkich. Oj dzieciaki, dzieciaki...Nameless, tylko Ty mi się równy gość wydajesz. Tak trzymaj. Spadam, hej!

spadaj, hej, bez odzewu