Pocket Music trzeszczy

• 6 Odpowiedzi
  • 526 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pocket Music trzeszczy
« dnia: Czerwiec 24, 2004, 03:24:52 »
No właśnie. Trzeszczy gad jak odtwarza muzykę. Ktoś miał taki problem? Dla porównania MediaPlayer odtwarza bez szumów i trzasków.

*

Offline statyczny_egon

• **
  • 142
  • Sprzęt: ipaq 214, IPAD2, iP4s
Pocket Music trzeszczy
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 24, 2004, 12:33:33 »
Czy odtwarzane pliki są umieszczone na karcie pamieci?
Również miałem problemy z odtwarzaniem przez PocketMusic'a muzyki, gdy pliki znajdowały sie na karcie.Media player natomiast funkcjonował bez zarzutu.

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
Pocket Music trzeszczy
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 25, 2004, 00:13:04 »
Mi cos takiego dzialo sie kiedy przeladowalem pocketa programami chodzacymi w tle. Recepta bylo zwiekszenie priorytetu dla procesu dekodowania MP3 - badz to za pomoca dobrego softu/playera mp3 np Pocket Player badz za pomoca tweakow.

Pocket Music trzeszczy
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 25, 2004, 04:51:41 »
Albo wrzuc wyzszy priorytet na Pocket Musica (mozna to zrobic mu w opcjach) a jak to niepomoze to sproboj pokombinowac z Cachowaniem plikow (rowniez dostepne w opcjach tego programu)

*

Offline xzaloox

• 399
    • http://www.kszys.net
  • Sprzęt: fujitsu u810, at&t tilt, i-mate jasjar, xda, hp1940, cassiopeia e-115
Pocket Music trzeszczy
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 25, 2004, 05:58:25 »
zobacz gsplayer2
tam mozesz zwiekszyc bufor
w menu decoder  "output buffer lenght" standardowo jest 500ms jak dasz wiecej to moze stabilniej dzialac, i tu nie zwiekszasz priorytetu wiec i gsplayer moze w tle dzialac i jakies inne programy w tym samym czasie tez. jedyna wada tego bufora jest to ze potrzebujesz wiecej pamieci operacyjnej

moze to tez byc wina karty pamieci ze wolna jest

Pocket Music trzeszczy
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 22, 2005, 20:11:42 »
u mnie to samo jest,tej samej karty uzywałem na sendoX i a925 ze symbianem i mp3 szło jak burza a w miedzy czasie przeglądałem www i robołem inne rzeczy,wogóle się nie zacinało,a procesor w sendo to 140mhz a w a925 ok.190mhz ramu odpowiednio 16 i 32mb.Nie rozumiem taki sprzęt jak mda2 procek 400mhz i ram 128 i sie zacina

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Pocket Music trzeszczy
« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 22, 2005, 20:34:40 »
Cytat: bumbum
u mnie to samo jest,tej samej karty uzywałem na sendoX i a925 ze symbianem i mp3 szło jak burza a w miedzy czasie przeglądałem www i robołem inne rzeczy,wogóle się nie zacinało,a procesor w sendo to 140mhz a w a925 ok.190mhz ramu odpowiednio 16 i 32mb.Nie rozumiem taki sprzęt jak mda2 procek 400mhz i ram 128 i sie zacina

Prosze nie powielac postow na forum. Jest to niezgodne z regulaminem. Wystarczy ze wyzalisz sie jednym watku.