1. To nie jest pozostałość listboxa tylko static w kolorze białym, którego zapomniałem kiedyś usunąć i nawet go nie widziałem.
2. Jeśli już wdajemy się w szczegóły to nie listbox, tylko combobox. No i tu fakt podobne nazewnictwo - teraz mam CBS_DROPDOWN a miało być CBS_DROPDOWNLIST. Drobiazg ale nie przeszkadza...
3. Też nie przeszkadza ale zmienię, żeby było poprawnie. Nawet jeśli się wpisze litery i znaki to i tak po zamianie na cyfry będzie 0 a taka wartość jest w większości editboxów nieakceptowalna i sygnalizowana błędem (no może są jakieś wyjątki).
5. Tego prawdopodobnie nie będzie, bo jest zbędne. Sztuczne komplikowanie programu. Nie zapominaj, że mamy do czynienia z platformą znacznie odchudzoną - PocketPC. Z resztą zamiast wybierać czas z okienek można po prostu wpisać go ręcznie w opisie

Eksport kontaktów może nie działać, bo tę część robiłem prawie rok temu i nic nie zmieniałem. Ale w następnej wersji będzie już działało dobrze. No i to samo tyczy się eksportu do pliku - te same funkcje więc będzie to czekało na następną wersję.
Widzę, że zająłęś się wyszukiwaniem drobiazgów. Ale im większa aplikacja tym trudniej jest uniknąć błędów wynikających z przeoczeń lub po prostu pozostawienia czegoś z niewłaściwymi parametrami. Często tworzę najpierw wersję testową np. danej kontrolki lub okienka dialogowego i testuję a dopiero jak jest gotowe to zmieniam parametry i inne takie, żeby było prawidłowo - zdarza się wtedy, że zapomnę dopisać jakiegoś stylu do kontrolki.
Ale spoko - błędy będą uwzględnione w kolejnej wersji... która nawiasem mówiąc już się powoli zbliża, bo dodałem kolejne funkcje. M.in. listę emotikon, gdzie będzie można wybrać ikonkę kliknięciem, obsługę blokowania numerów, itd...