plik .asp co z tym zrobic?

• 2 Odpowiedzi
  • 1450 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline surcouf

• **
  • 156
    • Sherkin Island
  • Sprzęt: Xperia X1; Galaxy Tab 2; Xperia T
« dnia: Sierpień 13, 2006, 12:50:24 »
Witam.
skorzystałem z promocji na PocketGear i kupiłem programik, wszystko poszło gładko, aż do momentu.... dostałem opcje " download ", ściągnąłem plik, okazało sie ze jest to plik " download_sec.asp ", jak go gryźć? ściągałem to na PPC i na PC, w żaden sposób nie umiem sobie z nim poradzić? czy ktoś może sie podzielić ze mną informacja co z tym zrobić?
Dziękuje.
Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2010, 16:23:03 wysłana przez surcouf »
Tungsten W; FS n560; iPAQ 4350; Xperia X1; HTC HD2Xperia X10mini; Motorola XOOM; Nokia Lumia 800; Galaxy S3; Galaxy Tab 2; Xperia T

*

Offline Kapitan Pazur

• 11296
  • Sprzęt: iPhone 5, Xperia Z3 Compact
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 13, 2006, 13:14:52 »
Dziwne że udało Ci się coś takiego ściągnąć. ASP (Active Server Pages) to skrypty używane na PocketGear, strona jest napisana z ich wykorzystaniem. To tak samo jakbyś ściagnął jakieś PHP z PDAclub :) Spróbuj jeszcze raz pobrać właściwy plik, bo z tym co masz nic nie zrobisz...
chyba że jest to taki przypadek jak czasem się zdarza podczas ściągania plików w Operze że przeglądarka interpretuje pobierany plik jako html i próbuje wyświetlać go na stronie, wtedy możesz jeszcze spróbować zmienić nazwę tego pliku na właściwą tzn. z rozszerzeniem exe, cab, zip... nie wiem co to akurat było

*

Offline surcouf

• **
  • 156
    • Sherkin Island
  • Sprzęt: Xperia X1; Galaxy Tab 2; Xperia T
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 13, 2006, 16:43:36 »
Dzięki.
zmieniłem rozszerzenie pliku, na Pockecie sie nie odpala, pozniej sprawdze na PC, Plik jest duży ( ponad 2M ). będę jeszcze kombinował, jak sie cos uda to napisze.
Pozdrawiam.

Połączone: [time]Kwiecień 02, 2010, 16:24:09[/time]
nie kombinowałem więcej, ściągnąłem programik w z innej stronki i aktywowalem przyslanym kodem od PocketGear.
:)
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 02, 2010, 16:26:48 wysłana przez surcouf »
Tungsten W; FS n560; iPAQ 4350; Xperia X1; HTC HD2Xperia X10mini; Motorola XOOM; Nokia Lumia 800; Galaxy S3; Galaxy Tab 2; Xperia T