PDA z WM5.0 i Java

• 5 Odpowiedzi
  • 708 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PDA z WM5.0 i Java
« dnia: Sierpień 24, 2006, 23:30:11 »
pogrywam sobie w domu na PC na serwisie www.kurnik.pl w Literaki (polskie scrabble), próbowałem to odpalić na moim MIO p550 ale nie działa. Czy istnieje możliwość zmusić mojego pDA żeby odpalały się aplety Javy z tej strony?

Re: PDA z WM5.0 i Java
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 28, 2006, 04:17:49 »
podpisuje sie pod pytaniem...probowalem wielu rzeczy I nie wychodzi mi to kompletnie....
sprzet: dell axim x51v

PDA z WM5.0 i Java
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 29, 2006, 00:31:00 »
Tez mnie to interesuje i szperałem po necie i na stronie Sun pisze ze na dzisiaj java dla pda nie jest obsługiwana. z kolei pare razy natrafilem na cos co by moglo nas interesowac ale nie dokopalem sie ci i jak zrobic. jeżeli ktos to już zrobil i wie jak to prosze o opisanie tego krok po kroku albo o linka.
tak samo interesuje mnie mozliwosc wyswietlania filmow ze stron www.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
PDA z WM5.0 i Java
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 29, 2006, 00:38:19 »
Jest sporo roznych edycji Javy dla Pocket PC, ale tak naprawde to nie istnieje taka ktora pozwala odpalac takie witryny jak Kurnik. Sprobujcie zainstalowac NetFronta ... najlepiej tego najnowszego. On ma niezla Jave... ale nie pamietam czy nadaje sie do kurnika.

PDA z WM5.0 i Java
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 29, 2006, 00:59:56 »
niestety Netfront nie działa

PDA z WM5.0 i Java
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 30, 2006, 03:59:29 »
No wlasnie .. tez nie jestem osoba ktora chce informacji za darmo .... ale mimo ze jestem swiezym uzytkownikiem pocket pc ... temat ten zainteresowal mnie dosyc powaznie ..... probowalem sun ' a websphera Ibm'a netfronta ( najnowszego 3.3 )oraz wielu innych aplikacji i nic .... owszem emulatoroew jest wiele .... ale przede wszystkim na midlety .... a mnie interesuje zupelnie co innego ... tak jak i wyzej wspomniany kurnik .. ale rowniez java scripty ( co powinien netfront obslugiwac ) ... a bramek ekstraklasy dla przykladu na palmie obejrzec nie moge ...mysle ze to ciekawy temat .... bo przeciez po to chyba jest pocket ... by byc mobilnym ... nie mowie tu o ' bramkach ' z serwisu onetu ... ale o ograniczeniach w zwiazku wyzej wspomiana java ....nie wierze urzadzenia z wyzszych polek nie potrafia tego uciagnac .. takze tu prosba dla bardziej doswiadczonych uzytkownikow - czy mogli by sie na ten temat wypowiedziec ... pozdrawiam