Nowa zabawka Jakuba...

• 12 Odpowiedzi
  • 764 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline P@blo

• **
  • 178
Nowa zabawka Jakuba...
« dnia: Czerwiec 17, 2005, 21:45:26 »
no wlansie: wszystko jak w temacie, czekam na jakas rozbudowana recenzje i moze kilka fotek...

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 17, 2005, 22:06:14 »
No tak MDA Compact :)

Fotki zrobie jutro... jak bedzie ladna pogoda. Pierwsze wrazenia? SZOK. Ale to jest malutkie! A ten ekranik?! Jak ktos ma problemy ze wzrokiem to raczej nie dla niego, ale mnie sie chyba podoba :) Wlasnie wszystko poinstalowalem... jeszcze tylko musze konta pocztowe skonfigurowac i bedzie OK.

Pierwszy i jedyny minus jak narazie to nieco mniej czuly ekran. Ale tylko minimalnie... w porownaniu do HP iPAQ 4150. Ale za to glosnik jest wypasiony... chyba najglosniejszy pocket jakiego widzialem. Reszta w tescie ... za kilka tygodni, bo wczesniej sie raczej nie wyrobie :)

*

Offline P@blo

• **
  • 178
Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 17, 2005, 22:14:46 »
Cytat: Jakub Kańczugowski
Fotki zrobie jutro... jak bedzie ladna pogoda.

rozumiem ze bedziesz szukal jakiegos fajnego krzaczora albo drzewka zeby pocketa posadzic?? :D

Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 17, 2005, 22:36:43 »
Mysle, ze nie tyle tu chodzi o podlewanie, co po prostu o lekkie opalenie, wszak opalony Palmtop wyglada bardziej ciekawie ;)

*

Offline darekkot

• 705
  • Sprzęt: Acer n311,HTC Touch Pro
Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 17, 2005, 22:50:06 »
Witamy w klubie milosnikow mda compact :)
Mysle, ze Twoj wybor, to chyba najlepszy test dla niezdecydowanych...
Powoli to chyba nowy lider, jesli chodzi o phone edition.Wszystkie znane mi osoby, ktore maja mda compact sa nim zachwycone. mda + bigstorage = miodzio
HTC Touch Pro,ROM: Lite v.3.0 by qsqa,Radio: 1.02.25.28

Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 18, 2005, 00:09:08 »
no to czekamy na test :)

Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 18, 2005, 09:15:14 »
Szczerze mowiac jest to jedno z urzadzen, ktorego zakup rozpatruje. Mialby zastapic posiadanego obecnie iPaqa, a zatem musialby sie sprawdzic w nawigacji - tutaj wada jest maly ekran, ale moze nie jest za maly, tylko po prostu w sam raz.

No coz, czekam na testy, no i moze wreszcie pojawie sie na spotkaniu klubowym w Katowicach, gdzie mialbym mozliwosc poznac Jakuba, no i MDA Compact, oczywiscie przy odrobinie szczescia ;)

Pozdrawiam,
Yo

*

Offline some0NE

• 359
  • Sprzęt: iPhone 3G [16GB] / Nokia E71 / Holux GPSmile 60 (Palmax GPS)
Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 18, 2005, 10:30:27 »
Cytat: Adrian_U
Szczerze mowiac jest to jedno z urzadzen, ktorego zakup rozpatruje. Mialby zastapic posiadanego obecnie iPaqa, a zatem musialby sie sprawdzic w nawigacji - tutaj wada jest maly ekran, ale moze nie jest za maly, tylko po prostu w sam raz.

jak dla mnie AM i TTN5 wygladaja bardzo dopshe :)
some0NE

*

Offline kanczug

• 19211
Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 18, 2005, 10:41:42 »
Ja chcialem tylko dodac ze to nie byl jakos specjalnie przemyslany zakup. Po prostu od jakiegos juz czasu myslalem by przesiasc sie na dwa-w-jednym (mimo mojej wczesniejszej niecheci do takich urzadzen). Okazalo sie ze w srode skonczyla mi sie umowa w Erze... no i jakos tak wyszlo ze wzialem MDA Compact zamiast jakiejs Nokii czy czegos tam innego :)

Czy to zda egzamin? Dam znac :)

*

Offline some0NE

• 359
Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 18, 2005, 11:29:08 »
dokuczliwy jest tylko brak Wi-Fi (po przesiadce z Axim'a x30H)

wiem, ze mozna dokupic na SD, ale na karcie mam zainstalowane wzystkie programy (w celu odchudzenia pamieci wewnetrznej)
some0NE

*

Offline kanczug

• 19211
Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 18, 2005, 11:51:51 »
No tak... ale wiekszosc programow do obslugi internetu albo jest w ROMie, albo mozna wrzucic do RAMu (takie GG, skaner WiFi itd) (nie zajmuja tak duzo... poza NetFrontem... z ktorego nie korzystam). Wtedy nie bedzie problemu z tym ze jakis programow zabraknie... w czasie korzystania z WiFi.

*

Offline some0NE

• 359
Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 18, 2005, 11:56:01 »
tak tak... masz racje...

ale np. z tego juz nie skorzystam http://tiny.pl/h69t

:(
some0NE

*

Offline kanczug

• 19211
Nowa zabawka Jakuba...
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwiec 18, 2005, 15:05:28 »
No tak... wszystkiego niestety nie da sie na tym zrobic. Ale trzeba isc na kompromisy, jesli komus zalezy na tym by sprzet byl faktycznie niewielki.