Notki

• 7 Odpowiedzi
  • 545 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Notki
« dnia: Czerwiec 24, 2004, 20:43:15 »
Jak otworzyć notki na PC zrobione w "Notes'ie"?

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Notki
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 24, 2004, 20:46:42 »
Kliknac na nich?

*

Offline SAPER

• **
  • 120
  • Sprzęt: HTC ARTEMIS
Notki
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 24, 2004, 20:48:58 »
ale najpierw je przekopiuj na pc

Notki
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 24, 2004, 22:18:30 »
Czytajac Wasze odpowiedzi wydaje sie ze problem raczej smieszny a jednak. Teraz dopiero potwierdzilo sie ze to nie tylko moj problem. Mam juz 2 pocketa w ciagu paru lat i juz pare razy robilem podejscie do otwierania notatek bez skukcesu. Po przegraniu na PC plik ma ikonke notatki ale nic za bardzo nie chce go otwierac. Probowalem w Outlooku bo z nim jest skojarzony ale nic , chce go dolaczyc do listu i czasami pojawia sie komunikat "zla wielkosc pliku" - jaki program odczytuje u Was te notatki ? Czy widac w nich odrecznie wpisane teksty czy tylko te z klawiatury ?

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
Notki
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 25, 2004, 00:01:37 »
Nigdy sie nie zastanawialem - standardowo (trzeba odhaczyc to w opcjach AS) notatki sa synchronizowane po kazdym wlozeniu pocketa w kolyske. Cokolwiek nabazgrze, narysuje, zaspiewam :P od razu automatem laduje w Outlooku i identycznie jest w druga strone. Czytac nalezy oczywiscie z poziomu Outlooka ale jak dotad nie zauwazylem jakichkolwiek problemow z przenoszeniem nawet najbardziej pokreconych notatek.

*

Offline xzaloox

• 399
    • http://www.kszys.net
  • Sprzęt: fujitsu u810, at&t tilt, i-mate jasjar, xda, hp1940, cassiopeia e-115
Notki
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 25, 2004, 06:12:15 »
notatki pisane w standardowym notpadzie mozna tez czytac w microsot word'dzie , sprawdzone i dziala

Notki
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 25, 2004, 09:58:07 »
Dzieki pomoglo - synchronizowanie - jakos traktowalem je jako pliki i recznie przegrywalem a takich outlook nie chcial czytac. Jeszcze mala niedogodnosc - czy u Was tez wszystkie notatki w Outlooku maja nazwe /Moje Dokumenty/nazwa notatki ? Wkurza to Moje dokumenty ...

*

Offline jarekt

• 755
  • na stanie Wizard, Uni, TouchHD, HTCHero, Milestone
  • Sprzęt: THD, Hero, Milestone
Notki
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 25, 2004, 13:26:25 »
Generalnie do nazwy dodawana jest nazwa katalogu JESLI notatki tworzone sa w podkatalogu folderu Moje Dokumenty. Jesli masz cos takiego znaczy ze notki masz w katalogu my dokuments/my dokuments czyli w nieco dziwnym miejscu IMHO.