dziwna sprawa, jeszcze wczoraj link działał, postaram się dodać później obie wersje - obie, bo jedna z nich może powodować problemy z wyświetlaniem pluginów na niektórych maszynach.
-------
---------
przeniosłem tu treść innego mojego wątku, bo chyba tu będzie pasować...
znalazłem coś, co jak zakładałem będzie wybawieniem od batmemtime, coby móc zobaczyć, ile mam czasu pracy baterii. niestety, u mnie tenże czas jest nieprawidłowy, niemniej możliwe, że komuś program sie przyda już teraz(ja poczekam na nowszą wersję, jeśli takowa będzie:
http://dfc.com.ru/pda/bnt/screen mój:

screeny autora...

-->

program jest w języku angielskim, do opcji mozna dostać się przytrzymując stylus w miejscu, gdzie jest program, można go dowolnie ustawić w poziomie, i co ciekawe, podejrzewam, że będzie działał z WA, bo z icbarem działa ślicznie....
- program pokazuje procentowy stan abterii,
- pokazuje czas, jaki pozostał do rozładowania baterii,
- pokazuje i pozawala zmienić głośność dźwięku,
- pokazuje i pozwala zmienić jasność ekranu - u mnie nie działa..
qwerty taskbar plugins 2.0.4.
program, ktory używając wtyczek potrafi dodać OPRÓCZ wisbarowych/icbarowych buttonów kilka użytecznych ikon, doskonale mógłby się dopełniać z wyzej opisanym programem.
jest po rosyjsku, ale intuicyjność jego użycia sprawia, że w końcu zapominamy zupełnie o konfiguracji.
niektóre funkcje:
- PRZENIESIENIE dolnej belki na górę, pod taskbar...oraz WYŁACZENIE tegoż - obie funcje obsłuiwane są przez ikonkę na taskbarze, co ciekawe, powierzchnia today zwieksza się do do 296 pikseli, i nie ma problemów z dolną częścią ekranu, ak to czasem bywa np. w programie DCI...całość jest użyteczna i doskonale współgra np z pocketage.
- dodanie ikon wyłączenia/resetu pocketa,
- obsługi wifi, BT, coś do obsługi phona, itp..
ikony/piktogramy tych fuunkcji są w kilku rozmiarach(8-32 pikseli) więc nic nie stoi na przeszkodzie, by je upchnąć na małej przestrzeni.
programik jest całkiem przydatny, niestety NIE działa poprawnie z WAD-em z racji podobnego tweaku, niemniej zdecydowanie lepiej działa to w opisywanym programie - z racji unoszenia się paska menu NAD today.
link:
http://d.turboupload.com/d/1326211/QTaskPlugs204_fix__.rar.htmlscreeny(którymi się nie sugerujcie, bo program jest mocno konfigurowalny(np ikony 8x8,obok siebie z łacznie kilkunastoma funkcjami, obok WA):
autora:

moje(tylko 2 ikonki na szybko - menu toggle i poweroff/softreset...

ten ostatni screen , daje wyobrażenie o użyciu tray launcha....wszystko w jednym miejscu...świetne imho.