romulus
oj by sie przydalo go na karcie instalowac, bo juz miejsca brak na storage na ikony
i male pytanko
czy ikony musza być koniecznie wrzucane do "App" "Tab" czy mozna jakos do katalogu innego, bo powoli mi sie burdelo robi z nimi
z malym pytankiem to do autora ja mam programik 5 dni 
ikony lecą tylko do tab i app. trzeba dobierać niestety, szkoda, ze tworca nie dodał opcji usuń w oknie ikon....
--------------------
hm,po testach z pAge na karcie nie widzę przeszkód, a i paczki z ikonami można mieć, spore

.
efekt: 41 program mem free / 9 mb storage mem free = 50 megabajtów wolnej pamięci przy 70 programach, 30 grach, 5 wtykach today, masie ikon.
oczywiście - pocketage z kilkoma wtyczkami z today, trzymany na karcie, wymaga pewnej ostrożności:
- edycja pocketage TYLKO przy włożonej karcie( przy kilku kartach kopiujemy cały katalog pocketage + identyczny wpis w rejestrze.
- operacja zmiany tsk TYLKO przy wyłączonym pocketage.
- instalowanie / odinstalowywanie wtyczek today TYLKO przy wyłączonym pocketage + usunieciem z tabow pocketage usuwanej/reinstalowanej wtyczki.
- softreset - TYLKO przy włożonej karcie z pocketage na ścieżce odpowiadającej wpisowi w regu.
działa. działa bosko...tylko czasem nie odpala po softresecie...