Od razu przepraszam jesli odebrałeś mój poprzedni tekst jako jakiś atak - nic z tych rzeczy. he, he nic się nie podnieciłem - że dużo napisałem to chyba nie oznacza podniecenia, ty rówież się wykazałeś

- po prostu podałem informacje "o co w tym PDA i filmy biega".

Wielkość TV - no masz szczęście ,ale nie każdy ma 34 cale - pewnie się zgodzisz ale standardem jest trochę mniejszy TV. A wtedy różnicy w wielkości nie ma. Ponadto są pockety z większymi ekranami 3.7'' 4'' cale. Dodatkowo film w tych nowych pocketach w res 640x480 jest wyraźniejszy niż w TV nawet 34" calowym - tak przynajmniej opisał mi to kumpel z takim pocketem i podobnej wielkości TV (32). No ale ja naocznie tego nie sprawdzałem - brak VGA w h1910

w sumie w takim razie po co ci tv w domu skoro mozesz sobie powiesic PDA na scianie i stanac przed nim
Mam nadzieję że wiesz że oprócz filmów są inne programy Tv jak wiadomości, sport na żywo, itd

Do tego fajnie mieć jakiś TV.

Oglądanie na stojąco też nie jest zbyt wygodne - polecam sprawdzić np oglądając na stojąco jakiś film

jak najbardziej rozumiem natomiast twoja nieznajomosc tematu GPS - nie uzywasz i nie bedziesz uzywal bo na 1910 nie masz najmniejszej mozliwosci zeby podlaczyc jakikolwiek odbiornik
Ja natomiast nie rozumiem twego rozumienia

Skąd wiesz że nie znam się na GPS? Zwłaszcza że po prawdzie już dwóm osobom własnoręcznie pomagałem zarówno przy zakupie jak i instalacji oprogramowania GPS na PocketPC. Hmm dziwna logika.
kolejna sprawa - w teren nie ide po to zeby ogladac tv tylko w jakims konkretnym celu wiec nie mam potrzeby zabierania telewizora ze soba
To wspaniale!

Ale musisz wiedzieć że są inni ludzie którzy mogą używać PDA w terenie w całkiem innym celu. Np czytanie, słuchanie muzy, rzucanie pocketem w dal, sprawdzanie jego wytrzymałości na przejazd pociągu po nim, oglądanie filmów w przydługiej podróży, itd itd (inwencja twórcza jest olbrzymia)
lcd w samochodach sluza tylko i wylacznie rozrywce dla dzieci ktore siedza na tylnych siedzeniach i najczesciej ekran sluzy jako monitor do podrecznej konsoli
I basta !

Tylko i wyłacznie

- No cóż ostatnio czytałem jak pewien bardzo znany polski piłkarz jest fanem filmów DVD i ogląda je wszędzie - nawet w samochodzie, zdaje się Real de Madrid (i wiele innych drużyn) w autobusie drużyny też ma cos takiego. Bekham, Carlos, Figo co za dzieciaki. Dzięki za info - jutro chyba zapiszę się do przedszkola.

a te wszystkie targi, telefony komorkowe itp to tylko i wylacznie chwyty marketingowe - ktore jak widac daja rezultaty bo duzo ludzi kupuje - to ze potem tego nie uzywa to juz ma mniejsze znaczenie
Skąd wiesz że nie używa? - a jeśli rzeczywiście nie używa - to ich wola. Powiem ci że wśród tych "wyłacznie chwytów marketingowych" oprócz apartatów foto, odbiorników TV, odtwarzaczy mp3 jest też ... GPS.
Przy okazji niedługo DVB-H (telewizja cyfrowa wersja dla urządzeń mobilnych) wyjdzie poza fazę testów - ciekawe po co?
tak sie sklada ze bylem na targach w las vegas i uwierz mi ze bylo duzo innych atrakcji - jedna z ciekawostek w temacie audio-video sa tv lcd w lazienkowym lustrze o rozmiarach od 14-21" - oczywiscie panoramiczne - ale czy to znaczy ze od dzisiaj jak bede chcial obejrzec film lub wiadomosci to mam isc do lazienki i polozyc sie w wannie ? nie - to sa CIEKAWOSTKI
Gratuluje pobytu. Tak masz rację, TV w lustrze to na razie CIEKAWOSTKA. Filmy w PDA to już dzień powszedni. Wiesz jaka jest największa prośba uzytkowników jednego z hitów (4.5 mln sprzedanych w ciągu ostatnich 3 miesięcy w USA) rynku przenośnych odtwarzaczy ubiegłego roku Apple IPOD? - żeby w następnej wersji odtwarzał filmy. No ale pewnie ważniejszy i większy rynek to TV w lustrze.

to do czego uzywasz swojego pda to oczywiscie twoja wylacznie sprawa - mozesz nawet jako podstawka do herbaty ale kupowanie pda i jako glowny cel podawanie ogladanie filmow uwazam za lekka przesade - do tego powstaly inne urzadzenia
Twoje zdanie - tyle że rynek odziaływuje na to co chcą ludzie - a oni widzą to inaczej niż ty. A jako podstawkę do herbaty jeszcze nie używałem PDA ale spróbuje - mój h1910 już szereg dziwnych testów przeżył

I trochę loozu - nie każdy jest taki idealny jak ty - jest cała masa ludzi z wypaczonymi czy wyżartymi mózgami któży nie widzą nic złego w oglądaniu filmów na PDA.