Ad3. Filmy dla PDA trzeba konwertowac - opis przyklejony na forum w dziale Pocket PC
Ad4. Dokumenty i pliki by mozna je bylo przegladac musza byc wgrane do katalogu My Documents na karcie pamieci
Ad.3
Sęk w tym, że ten film (teledysk) się sam konwertował te 10 minut czy tam nawet więcej, co już wspomniałem. Zajmował na dysku PC tyle samo co na Palmie/PDA/Pocket'cie (nie wiem juz jak "to" nazywac), więc napewno przegrał się w całości.
Dzisiaj przegrałem film 1.5 mega z takim samym rozszerzeniem co ten film/teledysk i działał poprawnie, bez żadnych opóźnien. Dodam, że też się konwertował.
Ad4.
Hmm to jak to jest, że mam na karcie MMC fotki i pliki tekstowe i je normalnie otwieram ( nie są w katalogu My Documents). Chociaż przegrywałem je przez USB.
Na karcie MMC z telefonu też mam pliki "luzem" i nie mogę ich otworzyć

Kwestia konwersji?
Czy te programy i gry będą działały na tym systemie co mam?
Dlatego się zapytałem wcześniej ze słowem "kompatybilność"- bo w tych tematach nie ma o tym wzmianki.
Co do tego szukania to nawet nie wiedziałem czego miałem szukać, bo nie znam się kompletnie na tych sprawach, nie znam podstawowych pojęć i w ogóle...
palm i pocket to nie to samo wiec zdecyduj sie co masz i w jakim dziale zadajesz pytania (zadales w dobrym dziale ale nie wiesz co masz)
Dla mnie Pocket PC i Palmtop to to samo...