(odnośnie futerału)To też fakt, nie przyszło mi to do głowy:) Co nie zmienia jednak faktu że mogli to jakoś inaczej rozwiązać, ale nie ma się co czepiać,w końcu mogli to rozwiązać radykalnie jak w serii 19xx, nie dając futerału wcale.
W każdym razie urządzenie jest przyzwoite coby nie mówić szczególnie przy tej cenie. Swoją drogą zadziwiająced jest to jak firma HP podeszła do zagadnienia. To chyba pierwszy palmtop tej firmy którego cena będzie aż tak zbliżona do ceny na rynku amerykańskim, patrząc na cenę netto to jest nawet czasem trochę niższa od amerykańskiej. Co za czasów dożyliśmy, toż to ewenement:).
(odnośnie wyświetlacza, Marioking): No nie byłbym taki pochopny w sądach, ten film jest delikatnie mówiać dziwny, pamiętaj że sam sposób ustawienia kamery (wzmocnienie, migawka) może zafałszować obraz. I to nie ze złej woli tego kto film nakręcił, tylko dlatego że automatyka kamery musiała jakiś punkt odniesienia sobie ustawić. A ogólnie było to wykonane w dość ciemnych warunkach, zresztą ten problem był kuż poruszany nieraz.
Przed wydawaniem takich osądów doradzałbym jednak test "live" czyli na żywo samemu w miarę możliwości. Ja tam miałem 2210 w rękach dość długo i ekran naprawdę jest bez zarzutu.