Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC - ogólnie (WM Classic)
kalendarz
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
kalendarz
5 Odpowiedzi
416 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
xven
64
kalendarz
«
dnia:
Wrzesień 29, 2004, 13:52:25 »
siema, mam sprawe w ktorej dobrej jakiejs skorec today mozna zmienic alarm ktory bedzie dawal sygnal o spotkaniu w kalendarzu ? bo posiadam CalendarPlus2003 i niestety mimo ze jest taki popularny oraz zalecany to nie posiada takiej opcji, krotki dzwonek ktory sygnalizuje rozpoczecie spotkania jest troche nie na miejscu, malo go slychac i jest zbyt krotki.
Pozdrawiam
kanczug
19211
kalendarz
«
Odpowiedź #1 dnia:
Wrzesień 29, 2004, 15:50:13 »
Co to znaczy?
"...mam sprawe w ktorej dobrej jakiejs skorec today ..."
Zainstaluj sobie Spb Pocket Plus to bedziesz mogl ustawic powtarzalne alarmy.
marx
640
kalendarz
«
Odpowiedź #2 dnia:
Wrzesień 29, 2004, 16:49:34 »
wlasnie mialem o to zapytac
na palmie korzystalem z kalendarza do ustawiania powtarzalnych zdarzen (np przeglad techniczny co rok czy oplata ubezpieczenia)
Na PPC jest calendar, ale tam sie nie da tego zrobic(?)
Musze to robic przez Tasks?
xven
64
kalendarz
«
Odpowiedź #3 dnia:
Wrzesień 29, 2004, 17:12:58 »
Kuba
mam rozumiec ze CalendarPlus2003 tego nie potrafi ? nie potrafi zmienic dzwonka podczas informacji o spotkaniu ? mimo ze jest taki dobry ? bo w sumie tylko tego mi w nim brakuje
kanczug
19211
kalendarz
«
Odpowiedź #4 dnia:
Wrzesień 29, 2004, 18:42:17 »
Dzwonek nie ma nic wspolnego z Calendar Plus. Calendar Plus to tylko program ktory aktywuje usluge dzwonienia wbudowana w system. W Menu Start -> Settings -> Sounds and Notifications sa ustawienia dotyczace powiadomien. Wybierasz tam Appointment z rozwijanego menu i potem mozesz przypisac jaki dzwiek ma byc z tym powiazany. Tyle ze dzwieki standardowe sa czasem niezbyt glosne i brzmia tylko raz. By byly one powtarzalne trzeba skorzystac z dodatkowego oprogramowania, albo nagrac sobie po prostu dlugi plik WAV.
Rex_XIII
132
kalendarz
«
Odpowiedź #5 dnia:
Wrzesień 29, 2004, 19:34:07 »
Tak, tylko pamiętaj wtedy, żeby wrzucić go do katalogu Windows/ tylko wtedy będzie on widoczny.
No i Polecam SPB Pocket Plus, odkąd go używam usłyszałem każdy alarm jaki ustawiłem, a przedtem miałem problemy
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »