Może by zrobić kanał AvantGo z wiadomościami :)

• 3 Odpowiedzi
  • 675 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 18, 2003, 13:42:05 »
Witam wszystkich!
Przyszło mi na myśl taka rzecz by utworzuć kanał AvantGo z wiadomościami (coś jakby gazeta na PPC). Serwis zawierał by wiadomości podzielone na kilka działów (Polska, Świat, Gospodarka, Sport, Nauka,...). Serwis można by było aktualizować raz dziennie w godzinach wieczornych (np. 21) i każdy Pocketowiec mógłby rano bądź wieczorkiem załadować Gazete na pocketa :) i rano nie mósiał by biegac do kiosku ;)
Wydaje mi sie że pomysł dobry co Wy na to?? Defacto trzeba by było poświęcić kilka minut wieczorkiem na aktualizacje kanału. Ja moge się tego podjąć ale miło by było jakby ktoś chciał mi pomóc. Powiem że jak narazie jestem zielony w tworzeniu stronek zoptymalizowanych na małe okienka.
Pozdrawiam

*

Offline paulo

• **
  • 246
  • Sprzęt: HTC SENSATION
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 18, 2003, 14:04:06 »
Czekajcie a doczekacie.....

Ale ja nic nie moge mówić :)
:: paulo :: happy HTC SENSATION user :: GG 1521349 ::

*

Offline MacBirdie

• 1943
  • I znów Poznań ;)
    • macbirdie.net
  • Sprzęt: iPhone 4 16GB | iPad 3G 64GB | iPhone 3G 8GB
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 18, 2003, 18:56:31 »
To Palm News , niebawem zwane ******* (nazwa jeszcze trzymana w tajemnicy chyba ;) ) sa zle? vide www.palmpage.pl :)

« Odpowiedź #3 dnia: Luty 18, 2003, 19:21:33 »
Przeciez nie trzeba nawet nic akyualizowac (przynajmniej mi sie tak wydaje). Da sie zrobic taki bajerek ktory bedzie sam "zrzynal" wiadmomsci np prosto z onetu do knalu avantgo. W ten sposob dziala chyba program TV o ktorym mowa byla wczesniej. Niestety jest to chyba troszke nielegalne :D pzdr