Moj palmtop milczy :(

• 6 Odpowiedzi
  • 2788 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Lipiec 04, 2002, 01:42:14 »
No wiec mam iPAQa 3630 i nie wiem co jest grane - wbudowany glosniczek nie wydaje z siebie dzwieku :(     czy brak jakiegos pliku systemowego ?  Czy moga byc jeszcze jakies inne powody ?   Z gory dzieki za pomoc !!!      

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 04, 2002, 09:18:31 »
Jesli w panelu sterowania jest wlaczony dzwiek (tych kilka haczykow) i podrecona glosnosc to powinno dzialac. Jak jest ze sluchawkami? Czy z tego portu tez nie wydobywa sie zaden dzwiek?

*

Offline kozi

• **
  • 220
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 04, 2002, 13:13:24 »
a jeśli przez słuchawki słychać to daj znać - to będzie mała robótka ręczna do zrobienia

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 04, 2002, 16:03:00 »
Ale ze mnie Nemas :(  nie napisalem co ze sluchaweczkami. Oczywiscie sluchawki dzialaja bez zarzutu :). W sumie jest oki i tak bardzo to nie przeszkadza ale troche dziwne jest aby do odsluchania wiadomosci glosowej uzywac sluchawek       przeciez po to jest tam ten glosniczek aby dzialal a nie milczal :)    A skoro juz pisze to mam jeszcze jedno pytanko     co z tym divixem       mam odtwarzacz w palmie i VirtualDUB w kompie   ale jakos mi to nie wychodzi    plik zamiast zmniejszyc swoja obietosc  staje sie 10 krotnie wiekszym klonem swojego poprzednika.  Mam MicroDriva ale przeciez nie tedy droga       jezeli ktos ma pojecie to niech da znac :)  mati5555@poczta.onet.pl  lub 937567 na GG  lub na forum       PS ups  ale namieszalem :(

*

Offline kozi

• **
  • 220
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 05, 2002, 10:33:41 »
http://www.divx.pl/modules.php?op=modload&name=NS-Articles&file=index&req=viewarticle&artid=48

gdyby nie działało : www.divx.pl
dział artykuły/artykuły o divx/ odtwarzanie na pocketpc

« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 05, 2002, 13:44:34 »
Mialem niespodzianki ale udalo sie :)    Dzieki kozi      Uzdrowiles moje dziecko :):):) heheh..... masz u mnie PIFKO :)   Pzdr.   mysle ze z filmami bedzie podobnie        Jeszcze raz dzieki!!!!!!!!!

*

Offline ragozd

• **
  • 129
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 05, 2002, 15:19:54 »
ja sie meczylem ze 2h z ronymi kombinacjami, i nie udalo mi sie zrobic avi do Pocket PC. a na Pccie kazdy hulal az milo :(