Witam!
Dopiero niedawno zakupiłem palmtopa (MIO P350- nie pytajcie dlaczego

zdecydowała cena i opinie o mniejszych problemach z tym modelem niż z P550). Dlatego P350 (zreszta sprawuje się całkim dobrze - narazie) - pierwotnie potrzeba tylko nawigacji i tu nie mam żadnych problemów - wszystko chodzi miodzio jednak jak to mówia apetyt rosnie w miare jedzenia i dlatego temat posta POWER POINT (mówiąc szczerze nie wiedziałem że pakiet Office jest w takich palmach.
Ze wzgedu na to że czesto posługuje się prezentacjami zastanawiam się nad zastosowaniem własnie pocket Pc jako nosnik prezentacji zamiast laptopa. i teraz oczywiście problemy:
1. Jak cos takiego podłączyć do projektora - odpada Blu...i WI_FI gdyż oczywiście mój pocket PC nie ma tych modułów. Czy sa jakiś "kable do czegoś takiego?? Albo czy można np. przez podczerwień.
2. No i teraz jesli chodzi juz o samego POWER POINTA to czy ktoś może wie:
- jakie zdjęcia Power pocket-owy "widzi" (foprmaty itd) bo po wgraniu mojej prezentacji niektórych zdjęć nie widac podczas preznetacji
3. mam tez w prezentacji odnośniki do animacji we flash-u które otwierają się w przegladarce internetowej.... - tez pocketowy PC ich nie widzi...Czy potrzebuje jakiegoś dodatkowego oprogramowania??
Jesli umiesciłem post nie w tym miejscu to przepraszam i prosze o przeniesienie.
Z góry dziękuje też za pomoc.
Pozdrawiam
kleo