problem z 2003se po update?

• 3 Odpowiedzi
  • 352 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Grudzień 10, 2005, 13:29:59 »
nie wiem w jakim dziale powinienem to napisac, ale chyba w tym...

zrobilem update acera n30 do 2003se... i teraz jest problem z glosnikiem... czytalem ze inni tez maja ten problem, wiec musi istniec jakies rozwiazanie... glosnik bez sluchawek daje jak glupi, jednak po podlaczeniu sluchawek (2.5mm)  nawet na maxa sluchawki graja zdeka cicho... gdy slucham muzyki w cichym otoczeniu jest ok, ale gdy jade np. w autobusie to naprawde nic nie slychac... to nie jest problem sluchawek, bo wczesniej wszysktko gralo ok... o co wiec chodzi?

*

Offline m1chul

• **
  • 102
  • Sprzęt: SPV M650
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 10, 2005, 18:13:44 »
Soory ale podczepie sie pod ten temat
Ja natomiast po upgrade ancera n35  do se2003 mam problem z windows media player. Gdy włacze jakis plik mp3 i zminimalizuje WMP zeby robić coś innego, odrazu wiesza sie cały system i mozna zrobić tylko miekki reset ;/
Czego moze to byc wina ??
Pozdrawiam

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 11, 2005, 16:22:51 »
Trudno powiedziec czego moze byc to wina. Sprobuj uzyc innego programu do odtwarzania plikow MP3.

« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 16, 2005, 23:24:21 »
to niestety nie wina innego programu. wczesniej bylo ok. slysze ze inni uzytkownicy maja ten sam problem, a to jest BARDZO denerwujace...

edit

poza tym w media playerze jest tak samo, czytalem troche po forach i nic.. :(

shit pomozcie... palm sluzy mi przede wszystkim do sluchania muzyki, a tu nawet downgrade'u sie podobno zrobic nie da :( co teraz?:/