Po angielsku jest magazyn Pocket PC Magazine, chyba zarówno w formie papierowej, jak i elektronicznej. Nie mam teraz pod ręką linka, ale pana Googla wystarczy zapytać.

Ponadto jest chyba amerykański miesięcznik "Pen Computing", choć nie widziałem go ostatnio.
Pojawiło się nieco gadżeciarskie, polskie czasopismo EGX z wydawnictwa Software i w aktualnym numerze jest co nieco o PDA, ale chyba ktoś nie do końca rozumiejący, o co chodzi w tej dziedzinie, artykuł zatytułował "Palmtopy vs Pocket PC".

Mam nadzieję, że sam artykuł nie zawiera już takich wpadek, bo pismo zapowiada się interesująco.

Tylko my, redakcja PDAclub, musimy się tam wkręcić.

Nasz Kuba pisuje do magazynu Dealer, zatem tam jest też co nieco o PDA zapewne, choć jeszcze żadnego egzemplarza nie widziałem.

Ponadto dużo o urządzeniach mobilnych będzie w numerze specjalnym Software 2.0 Extra! 11, który będzie traktował o ich programowaniu, ale też będzie kilka artykułów bardziej "popularnych". Wyjdzie we wrześniu - polecam.

biblo - czyżbyś pisał francuską klawiaturą?

jedrzej - Kuby nie ma, ja troszkę zwiększę czujność nad forum, tematu na razie nie przeniosę, ale chyba dobrym miejscem dla niego jest dział "PDAclub", zresztą i tam się kiedyś podobny wątek pojawił.