Medion MDPNA100 zmiana jezyka!

• 1 Odpowiedzi
  • 3487 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Medion MDPNA100 zmiana jezyka!
« dnia: Czerwiec 22, 2008, 21:00:16 »
Witam. Mam wielka prosbe. Czy moglby mi ktos napisac jak zmienic jezyk w Windows Mobile 2003 z niemieckiego (bleh) na chocby angielski. Pal licho polski. Mam Medion'a MDPNA100.   Rom version : MDPNA100 V 1.00M GER 18.0 Przez ten holerny niemiecki jezyk nic na tym Pocked PC zrobic niemoge. Dobrze ze chociaz program IGO do nawigacji jest po polsku. Sciagnalem jakis plik do medina z tej strony http://home.scarlet.be/lataupe/ plik jest w formacie .bin i niemmam pojecia co z nim zrobic. Moze dlatego ze jesli chodzi o PocketPC to jestem zoltodziob. Pozdrawiam i z gory dziekuje.

PS. Przepraszam za brak polskich czcionek. Mam winde angielska.

Czyzby nikt niebyl w stanie mi pomoc :(. Tez mi sie Pocket PC trafil...co go pewnie pieciu ludzi w polsce ma :| 
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2008, 18:41:23 wysłana przez boryssobieski »

Odp: Medion MDPNA100 zmiana jezyka!
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 17, 2008, 14:48:12 »
Witam. Mam również tego Mediona i wgrałem ROM z RoyalTeka empusa - jest to jego klon.
Wszystko ładnie działa, ale okazało się, że ta wersja oprogramowania nie wspiera standardu SDIO w przeciwieństwie do ROMów dedykowanych dla MEDIONA.
Dlatego teraz ja znowu potrzebuje chociaż niemieckiej wersji ROMu, żeby uruchomi kartę sieciową. Jeżeli nie zależy Ci na obsłudze SDIO to u mnie działa ten ROM: Cobra_ROYALTEK_WWE_B18.usb   (angielski)
Jeżeli koniecznie chcesz mieć język polski to poszukaj programu: LEngCommon_Polish.exe (polska nakładka)
Ja testuję wersje DEMO - za pełną trzeba zapłacić.