Margi Presenter-To-Go CF, Voyager VGA CF

• 5 Odpowiedzi
  • 432 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline maryś

• **
  • 201
  • Katowice
  • Sprzęt: Loox 420+2GB, E50+1GB, LD-3W
« dnia: Sierpień 21, 2005, 21:59:45 »
Witam szanownych Forumowiczów.
Czy Ktoś z Was używa w/w kart do prezentacji typu PowerPoint ?
Może stosujecie inne rozwiązania ?
Interesuje mnie praktyczne zastosowanie palmtopa do prezentacji typu PowerPoint poprzez projektor.
Pozdrawiam : Marian

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 21, 2005, 22:40:19 »
Maryś - ile jeszcze watkow zalozysz na ten sam temat?

nie mozna bylo ciagnac ktoregos z poprzednich?

http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=20425
http://www.pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=20434

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 21, 2005, 23:01:06 »
maryś statsiarz posty nabija:D

*

Offline maryś

• **
  • 201
  • Katowice
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 22, 2005, 07:25:09 »
Witam.
lipciopda : Może będę trochę niegrzeczny ale "oczy wybałuszyłeś" jak prawdziwy Śledczy.
Kooriyoo : Zapewne Twoja wypowiedź wiele wniosła do tematu (licznik Ci podskoczył az na 9 !!!!). Gratulacje.
A tak na poważnie powracając do tematu to "spieszę potulnie wytłumaczyć",
że założenie nowego wątku było związane li wyłącznie z tym, że tamte wątki były w zakładce dotyczącej FS Loox ( a swoją drogą nie precyzowały konkretnie tematu Margi Presentera i karty Voyager - może jeszcze wogóle o tym nie słyszeliście !!!)
Ten założyłem w Pocket PC ponieważ temat nie dotyczy tylko jednego wybranego modelu palmtopa a nie każdy posiadający Della, Toshibę lub HP jest zobowiązany do czytania wątków dotyczących Fujitsu-Siemensa.
Tak na marginesie lepiej "parę w tłoki a nie w gwizdek" widocznie nic więcej nie macie w tym temacie do powiedzenia a szkoda.
Jak na Admina przystało to określę to jednym słowem : żenada
Bez pozdrowień : Marian

*

Offline lipciopda

• 6801
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 22, 2005, 07:36:35 »
nie ma znaczenia gdzie zalozyles poprzednie watki - regulamin WYRAZNIE mowi, ze zabronione jest powtarzanie takich samych lub podobnie brzmiacych watkow w roznych dzialach !

ja nie wiem, ze zawsze najbardziej glosno dyskutuja NOWI jak im sie zwroci spokojnie uwage i staraja sie byc madrzejsi od wszystkich juz obecnych na forum...

zacytuje:

"Zabrania sie:
- zakładania podobnych lub identycznie brzmiących wątków w różnych działach forum"

wiesz co znaczy slowo PODOBNY? ROZNE DZIALY FORUM?

gdybym byl zlosliwy to juz dawno ten watek bylby zamkniety bo sie do tego klasyfikuje ale tylko spokojnie cie zapytalem... bo moze nie wiesz... bo moze nie czytales choc powinienes, bo jestes nowy... nie ma to jak od razu odpowiedz szeroka geba... im glosniej sie krzyczy tym ma sie wiecej racji prawda?

*

Offline maryś

• **
  • 201
  • Katowice
« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 22, 2005, 08:30:23 »
Witam.
Nie moją intencją jest głośno krzyczeć, być mądrzejszym od innych (nie jestem z tego rocznika).
Niemniej życie mnie nauczyło, że tematy należy precyzować dokładnie. Cóz z tego, że Ktoś napisze : "Pomocy, nie umiem sobie poradzić .......". z takiego tematu nic nie wynika, może dotyczyć tysiąca różnych spraw.
Jeszcze raz podkreślam moją intencją było dokładne sprecyzowanie tematu dotyczącego nie tylko FS (czyli szerszego grona Forumowiczów) dlatego założenie nowego wątku. W dalszym ciągu pozostanę przy swoim stanowisku, że było to z mojego punktu widzenia zasadne.
Myślę, że dość już trzepania piany bo nic z tego nie wynika.
Interesują mnie konkrety :
Praktyczne zastosowanie Margi Presentera lub Voyagera do prezentacji PowerPoint (palmtop+rzutnik). Artykuły na ten temat przeczytałem. Tyle teorii a teraz praktyka. Czy Ktoś praktycznie wykorzystuje takie rozwiązania ?
Pozdrawiam : Marian.
PS. Proszę bez urazy.