Thinkoutside/Dell Stowaway Wireless keyboard

• 3 Odpowiedzi
  • 376 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 28, 2006, 09:14:05 »
Posiadam klawiaturę niby Dell'a ale jest identyczna z tymi z thinkoutside. Szukałem na forum ponad godzinę i nie dowiedziałem się do końca czy istnieje jakiś sposób na uzyskanie polskich liter. Znalazłem polski layout ale nie działa tzn. driver'y go nie widza :kill:  . Mam pytanie czy istnieją jakieś driver'y które by go widziały ew. czy jest jakis sposób na uzyskanie polskich liter za pomocą innego klawisza???

Z góry dzięki!!

« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 28, 2006, 11:18:42 »
witam

tez jakis czas meczylem ten temat i niestety nie doszlem do zadnych konstruktywnych wnioskow :(
Mozesz pokombinowac z AEKeyMap ale nie masz co liczyc na polskie znaki pod prawym altem. Poszukaj na forum bo pisalismy o tym kilka razy.

pozdr
Bajbus

AEKeyMap
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 28, 2006, 12:07:07 »
AEKeyMap mam ale nie rozumiem go. Chciałbym móc wpisywać polskie litery  choćby za pomocą klawisza "Strzałka w lewo" lub jakiegoś innego. Mógłby mi ktoś pomóc z konfiguracją?? :S

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 28, 2006, 19:23:21 »
no jezeli jest ci obojetne jak bedziesz wpisywal polskie znaki to moze zainstaluj Interwrite.  Tam jest dziwna kombinacja "wcisnij shift-wcisnij spacje-pusc shift-wcisnij znak (np. e zeby bylo ę).
z tego co pamietam to to dzialalo ale szczerze mowiac wole juz bez polskich znakow ;)

pozdr
Bajbus