Mam pare pytań =)

• 9 Odpowiedzi
  • 927 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline maniek15

• **
  • 132
    • BugMeNot
  • Sprzęt: T|X , 6630 , iPod Touch 2g 16GB , i760
Mam pare pytań =)
« dnia: Czerwiec 30, 2003, 16:11:30 »
1. Mam emulator Morph Gear 2.0.0.2. , jest super  , akurat taki jak chciałem , emuluje większość konsol więc nie zaśmieca mi pamięci 7 emulatorów  , obsługuje zip przez co gry są nawet 50% mniejsze , jednak nie wiem jak włączyć w nim dzwięki...Wogule obsługuje na jakąś platforme dzwięki ?
2. Mam kod do rejstracji tego emu ale nigdzie nie moge znaleść gdzie go wpakować :/ ....
3. Sa gdzieś mapy polski do Pocke Streets 2002 ?
4. Potrzebuje jakiś program do finansów , ze stałymi dochodamim itp. , sypnijcie tytułami :]
5.Moge się łączyć z internetem przez ActiveSince jak mam PPC 2000 ?
6.Windows player 7.1 nie odtwarza mi Mp3 , ten standardowy odtwarza...

Niewiem czy jakieś z tych pytań było (przynajmniej ja nie znalazłem) , będę bardzo wdzięczny za pomoc :-> .

*

Offline mago

• 325
Mam pare pytań =)
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 30, 2003, 16:44:07 »
Ad.3) Mapy mozesz sobie sam wygenerowac przy pomocy programu Autoroute.

maniek15 napisał:

1. Mam emulator Morph Gear 2.0.0.2. , jest super  , akurat taki jak chciałem , emuluje większość konsol więc nie zaśmieca mi pamięci 7 emulatorów  , obsługuje zip przez co gry są nawet 50% mniejsze , jednak nie wiem jak włączyć w nim dzwięki...Wogule obsługuje na jakąś platforme dzwięki ?
2. Mam kod do rejstracji tego emu ale nigdzie nie moge znaleść gdzie go wpakować :/ ....
3. Sa gdzieś mapy polski do Pocke Streets 2002 ?
4. Potrzebuje jakiś program do finansów , ze stałymi dochodamim itp. , sypnijcie tytułami :]
5.Moge się łączyć z internetem przez ActiveSince jak mam PPC 2000 ?
6.Windows player 7.1 nie odtwarza mi Mp3 , ten standardowy odtwarza...

Niewiem czy jakieś z tych pytań było (przynajmniej ja nie znalazłem) , będę bardzo wdzięczny za pomoc :-> .

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
Mam pare pytań =)
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 30, 2003, 16:47:58 »
Ad. 4 - jest polski program Skarbnik CE (około 50-60 zł), który można synchronizować z PC-towym Skarbnikiem 3 (zestaw obu programów kosztuje jakieś 100-120 zł). Producentem jest wrocławski Insert http://www.insert.com.pl lub http://www.skarbnik.pl
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline maniek15

• **
  • 132
    • BugMeNot
Mam pare pytań =)
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 30, 2003, 16:55:37 »
mango Autoroute to program płatny ?
dzięki za linki biblo , ściągam narazie demo .

*

Offline mago

• 325
Mam pare pytań =)
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 30, 2003, 21:06:45 »
Platny, jest czescia skladowa np. Works Suite. Jest dolaczany do wielu komputerow. Potrzebujesz Autoroute 2002.

maniek15 napisał:

mango Autoroute to program płatny ?
dzięki za linki biblo , ściągam narazie demo .

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Mam pare pytań =)
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 30, 2003, 21:21:49 »
5. Przeczytaj sobie nasz FAQ !!!!! Ile razy mozna to powtarzac!!!
http://www.pocketpage.pl/faq.php

6. No i co z tego? Chcesz jakis inny program tego typu?

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
Mam pare pytań =)
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 30, 2003, 21:57:56 »

Jakub Kańczugowski: Chcialem odpowiedziec na Twoj komentarz ... ale jakims cudem go zedytowalem ... to sie nazywa bug w konsoli ... :) mam nadzieje ze to zaraz poprawimy
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline maniek15

• **
  • 132
    • BugMeNot
Mam pare pytań =)
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 30, 2003, 23:35:02 »
Sorki , niewiedziałem , że odpowiedz jest FAQ , czytałem go pare razy ale odpowiedz na pytanie niestety pominołem , sory.:(

6. Chodzi mi oto , że Media Player 7.1 domyślnie otwiera mi pliki Mp3 po kliknięciu ,ale ich nie odtwarza ...

Co do forum to popieram , widziałem już takie fora i są fajne tzn. nie ma licznika postów jak w standardowym PHPBB2 , tylko jeżeli ktoś da nam satysfakcjonującą odpowiedz klikamy gdzieś koło jego wypowiedzi dając mu tak zwanego SOGa . Zebrane SOGi sumują się i dają odpowiednią range (typu nowy , znawca , ekspert).

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Mam pare pytań =)
« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 01, 2003, 00:04:29 »
"...Mnie np. dziwi, że znalazły się tam dwa osobne wątki dotyczące G-G..."

Wystarczy zajrzec czasem na strone glowna i zobaczyc ze sa dwa rozne programy... nie wiem jak sobie wyobrazasz by bledy do roznych aplikacji zglaszac w tym samym watku ... :(

"...Coraz ostrzej czepiasz się nowicjuszy za nieczytanie FAQ-a, a może  jest on po prostu "nieświeży", skomplikowany w użyciu i za słabo widoczny???..."

Nieswiezy? Praktycznie 99% jest na czasie. Slabo widoczny? A migajaca ikonka NEW kolo napisu Pomoc na stronie glownej? A pozycja FAQ w menu po lewej stronie na stronie glownej ... a ten watek na forum!!! No juz nie wiem jak mozna to lepiej uwidocznic... Chyba tylko banner zajmujacy cala strone...

Ty nawet nie wiesz ile pracy, czasu i wyrzeczen trzeba poswiecic by robic tyle ila ja obecnie dla tego portalu ... Wszystko wymaga czasu ... Gdybym nie mial nic do roboty poza praca dla PocketPage to napewno wszystko by juz smigalo ... ale z czegos trzeba zyc.

Powiem tylko tyle ze napisalem w ciagu ostanich 30 dni ponad 100 newsow ktore zawieraja w sumie prawie 100 tysiecy znakow ... Jesli uwazasz ze to malo i ze sie obijam to sorry... ale wiecej nie dam rady...

Ponadto pracuje obecnie nad dzialem dla poczatkujacych, a modernizacje FAQ tez juz zapowiedzialem ... ale cos kosztem czegos...

Nowi mogliby troche poszukac informacji zanim zadadza pytanie. Przeciez nie trzeba czytac calego FAQ ... wystarczy kilknac CTRL + F i wpisac szukane slowo... dodatkowo jest wyszukiwarka na stronie glownej i na forum ... to naprawde zajmie moze z 10 minut a gwarantuje ze na wiekszosc pytan sami znajdziecie odpowiedz...

Szanujmy swoja prace... i siebie ...

*

Offline MacBirdie

• 1943
  • I znów Poznań ;)
    • macbirdie.net
  • Sprzęt: iPhone 4 16GB | iPad 3G 64GB | iPhone 3G 8GB
Mam pare pytań =)
« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 03, 2003, 13:31:15 »

Jakub Kańczugowski: Chcialem odpowiedziec na Twoj komentarz ... ale jakims cudem go zedytowalem ... to sie nazywa bug w konsoli ... :) mam nadzieje ze to zaraz poprawimy

To się nazywa wciśnięcie "edytuj" zamiast cytuj. :]