Witam po raz pierwszy

Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad kupnem jakiegos palmtopa. Najpierw myslem powaznie nad T|T3, ale ostatecznie sklonilem sie ku jednemu z Pocketow (dwa powody, flash player i .net compact framework).
Najsensowniejszym wyborem w tej chwili wydaje mi sie Asus A620BT. Wynika z testow, ze jest b. wydajny, a cenowo duzo tanszy niz konkurencyjne produkcje HP.
To co jednak mi nie odpowiada w A620BT, to brak WiFi... biorac pod uwage fakt, ze moglbym sobie latem posiedziec spokojnie na bulwarze w gdyni i posurfowac po necie, to kategorycznie musze miec dostep do takiej sieci

... i tutaj mam dylemat... Za miesiac ma sie podobno w stanach pojawic A716 (jak sami pisalisci w pdaclub)... no i pytanie... czy wato na niego czekac? (zeby miec WiFi wbudowane), czy tez lepiej kupic A620BT i dokupic modul z WiFi??
aahaa... jesli warto czekac, to jesli w stanach premiera ma byc pod koniec lutego (jesli to faktycznie termin, bo zdaje sie asus juz go przekladal), to kiedy a716 moze trafic do polski? jakie sa w tym sprzecie opoznienia?