Programy AV jak wiadomo strasznie zamulaja systemy..
Nie używam to nie wiem 
To jak to z Toba jest? Jestes tak przewrazliwiony na punkcie wirusow
Ja

Ja obiektywie oceniam sytuację. Z tego punktu widzenia sporym naiwniactwem jest używanie tych wszystkich małych programików.
a na kompie nie masz nawet AV? :roll:
A w czym mi taki program miałby pomóc ?? Przecież on wykrywa tylko znane wirusy a chodzi o te nieznane, które wydają się być zupełnie normalnymi programami np. tego p...ego pilota, którego napisanie jest prostackie więc naprawdę nie ma powodu ukrywać jego źródeł.
wyobrazasz sobie komfortowa prace na pockecie, ktory sam w sobie ma nie najszybszy system a do tego mial by byc obciazony przez AV?
Wyobrażam sobie, że ... mam na pokecie system uprawnień umożliwiający precyzyjne udostępnianie programom aktywności internetowej, praw do plików itp a dopiero w ostateczności podejmuje działania wykrywające wirusy.
To chyba bardziej potrzebujesz jakiegos firewalla niz antywirusa...
Taaa
Mnie nie przekonuje twierdzenie, ze 'byc moze cos tam czyha'. Wole byc (w Twoich oczach) ryzykantem.
Taaa, ryzykant to brzmi dumnie, ale ... jak już twój poket będzie na łasce robaków i twoje dane będą na łasce, a nie wątpię, że prędzej czy później tak stanie się, to .. może powiesz to co ja dzisiaj.
Jak prawie wszyscy wiedza tak nie jest wiec nie mam sie czym martwic.
Jak nie jest ?? Nie jest kwestią czasu kiedy Ty staniesz się pożywką robaków internetowych ?? To chodź się założymy, że nią będziesz.
Jesli na prawde nadejdzie era wszechobecnych robakow pocketowych to na pewno bede zmuszony do zainstalowania jakiego antywirusa. Jednak obecnie nie wymyslam sobie nie potrzebnych problemow 
Pozdrawiam
A skąd wiesz, że już nie nadeszła ?? Czy twój poket już nie wysyła czegoś ??