laski bez.Moze jakos sobie poradze metoda prob i bledow az do tego dojde jak to sie robi.Ciekawe czy na samym poczatku wszystko wiedzieliscie.O nic mi nie chodzi tylko o schynchronizowanie byle jakiegos pliku albo programu przezuconego pc na ppc.
Nikt nie rodzi się alfą i omegą i wszyscy mieli większe czy mniejsze problemy na początku. Dlatego aby
pomóc ludziom, którzy zaczynają powstał Dział dla początkujących
http://pdaclub.pl/info.php?id=7289. Od lektury tego działu powinieneś zacząć bytność na forum. Taki jest zapis w regulaminie, który zaakceptowałeś. Ten Dział nie powstał od tak sobie, bo ktoś miał za dużo czasu. Powstał aby każdego nauczyć podstaw. Jest tam wszystko wyjasnione. Okraszone dużą ilością screenów.
A wiesz czemu nikt Ci tutaj nie wyjaśni co masz zrobić? Bo niezwykle ciężko tłumaczyć coś komuś kto nie ma podstawowej wiedzy. I nie jest to zarzut pod Twoim adresem. Musisz po prostu się trochę pouczyć. I masz dwa wyjścia: albo przeczytasz instrukcję obsługi, albo dział dla początkujących. Nie wiem czemu się wzbraniasz aby to zrobić? I zamiast tego wolisz obrażać ludzi, którzy próbują Ci
pomóc.
Uff, ale się rozpisałem.