Ktoś z Czestochowy

• 5 Odpowiedzi
  • 680 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Ktoś z Czestochowy
« dnia: Kwiecień 17, 2003, 20:44:38 »
Witam!
Czy jest to ktoś z Częstochowy lub okolic? (Jeśli tak to może zna takie zadupie o nazwie "Konopiska", tam właśnie mieszkam :). Tylko proszę od razu nie protestować, pytam z ciekawości :)

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
Ktoś z Czestochowy
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 17, 2003, 21:18:32 »
Od razu "zadupie" ;)

Myślę, że jest to bardzo miłe miejsce, w którym również mieszkają koledzy "gadżeciarze" :)

A jak znajdzie się jeszcze jeden lub jedna (!) - prócz Ciebie -, to będziecie mieli świetne (statystycznie) nasycenie ;)

A z Częstochowy, to już ktoś jest...

Panowie Admini:: jakiś czas temu zapowiadaliście nowe forum z możliwością "poszukiwania" forumowiczów wg m.in. miasta. I co z tym projektem???
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Ktoś z Czestochowy
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 17, 2003, 21:36:32 »
Projekt jest aktualnie "under construction". Mam nadzieje ze juz wkrotce poznacie nowe oblicze naszego portalu ...

*

Offline paulo

• **
  • 246
  • Sprzęt: HTC SENSATION
Ktoś z Czestochowy
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 17, 2003, 22:09:33 »
ZAAAAAADUPIE :) Ja ci dam zadupie :) Ja jestem z Częstochowy, dokładnie z Blachowni ...

Pozdrawiam
:: paulo :: happy HTC SENSATION user :: GG 1521349 ::

Ktoś z Czestochowy
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 17, 2003, 22:50:27 »
ŁAAAŁ... nie wiedziałem że znajde jakiegoś pocketowca w promieniu 10km...

[Dodano: 2003-04-17 22:53:59]
Moge wiedzieć paulo z jakim palmem chadzasz sobie po tej metropolii zwanej potocznie Blachownią ;)

*

Offline Umpal

• **
  • 204
  • Sprzęt: hx47°° / Wizard / P526 / JAQ3 / UX380N
Ktoś z Czestochowy
« Odpowiedź #5 dnia: Kwiecień 18, 2003, 09:16:37 »
No to panowie "witam w klubie", bo ja jestem z Lindowa (co widnieje cały czas przy mojej xywce), a to jest z drugiej strony (dla Was) Częstochowy (obok M1 na Działoszyn i w Smolarzach w lewo). Lindów, to oczywiście w 100% wiocha ;D

Ps. Dodam jeszcze, że mniej więcej dwa razy w miesiącu przejeżdżam przez Blachownię (moim celem jest Dźbów, czy jakoś tak).