Mapy do Tomtoma wymienię

• 4 Odpowiedzi
  • 547 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ptica

• 20
Mapy do Tomtoma wymienię
« dnia: Lipiec 04, 2004, 13:54:19 »
Mam Londyn, Mediolan, Monachium i Austrię - potrzebuję miast Francji (przede wszystkim Paryż i Orlean, o ile ten drugi w ogole jest). Pilne! gg 1376075

Mapy do Tomtoma wymienię
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 04, 2004, 14:05:28 »
Mam wiekszosc miast europy (b. dokladne) do Pocket Streets - jak nie znajdziesz do TT a czas bedzie naglil to pomysl ;) Zreszta mapy do PS sa dosc latwo dostepne poniewaz (tak jak bysmy tego chcieli od AutoMapy) sami uzytkownicy rozbudowuja te mapy. Dla przykladu na mapie Amsterdamu jest takie zageszczenie POI ze jak sie wszystkie wlaczy to nic nie widac bo prawie wszystko co sie dalo naniesli :-D

*

Offline ptica

• 20
Mapy do Tomtoma wymienię
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 04, 2004, 14:10:08 »
Czy mapy PS i TT roznia sie jakos znaczaco? Warto szukac tych na TT? Bo akurat Paryz na PS mam. Jesli mialbys Orlean to bym sie usmiechal :)

*

Offline azizi

• 418
  • Sprzęt: HTC HD2 + Sensation + Nexus One <- ICS
Mapy do Tomtoma wymienię
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 04, 2004, 22:06:43 »
Cytat: ptica
Mam Londyn, Mediolan, Monachium i Austrię - potrzebuję miast Francji (przede wszystkim Paryż i Orlean, o ile ten drugi w ogole jest). Pilne! gg 1376075

Mam TT Benelux, są tam tez mapy głównych dróg europy, dość dokładne jak na główne drogi. Jeśli ci bardzo potrzeba to mogę zainstalować i sprawdzić oba miasta.

Mapy do Tomtoma wymienię
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 05, 2004, 00:40:28 »
A ma ktoś może Melbourne?