Jak zsynchronizować spv m3000 pod linuxem? Prosze o pomoc

• 1 Odpowiedzi
  • 355 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

remigiusz.b

« dnia: Sierpień 01, 2006, 14:07:08 »
Witam tu wszystkich zgromadzonych. Mam wielka prośbę: czy mógłby mi ktoś przejrzyście rozpisać jak mam skonfigurować synchronizacje pod linuxem z qtek'em 9100 i co mam ustawić aby mieć dostęp do zawartości danych na qutek'u ?

Z góry dziękuje ...

*

Offline bern

• 1156
  • Sprzęt: eee 1201N. htc Desire
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 02, 2006, 21:30:54 »
hmm zalezy o jakie dane ci chodzi.

napewno moza sie dostac do zawartosci karty (i chyba wewnetrzej) po zainstalowaniu wm5torage - nie dam glowy ale skoor na windzie dziala to czemu mialoby nie dzialac z linuxem?

co do synchronizacji to sa schody. na usb prawidlowo odczyta typ i nazwe urzadzenia ale w sumie to niebardzo wiem co mozna synchronizowac i z czym :P

ja laczylem looxa 610 z ubuntu i kubuntu przez bt i jedyne co to udalo mi sie zsynchornizowac poczte (z evolution) i udostepnic internet. niestety nie pamietam nazyw pakietu - chyba ksync lub synCE ale glowy nie dam - w kazdym razie google i w 15minut znajdziesz napewno.

niestety zainstalowanie jakiejkolwiek aplikacji jest conajmniej smieszne - ja to wykmnilem tak (choc nie testowalem) przez wine instalujesz AS, nastepnie uruchamiasz exe i pozniej szukasz caba i wrzucasz na pocketa.
ogolnie to niestety wszystko jest dosc ciezkie stad lepiej do kontaktow i poczty poprostu podlaczyc pocketa do neta przez bt i zeby sobie sciagnal z servera exchange.