gadu-gadu Pocket PC 2000

• 4 Odpowiedzi
  • 913 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gadu-gadu Pocket PC 2000
« dnia: Grudzień 25, 2002, 15:12:09 »
Nie moge się połączyć z serwerem gg. Nie wiem dlaczego. Wcześniej (jakieś 2 tygodnie temu) wszystko pięknie działało. teraz po próbie zalogowania się w serwerze gg wyświetla się komunikat "Nie można połączyć się z serwerem Gadu-Gadu!"
Prosze o pomoc!!!

gadu-gadu Pocket PC 2000
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 26, 2002, 14:19:01 »
ja rowniez mam takie problemy z gg z tym ze ja korzystam z ppc2002. GG ma dni w ktorych to nie laczy sie :) Niestety z tego co widac autor gg zaniechal dlaszych prac nad nim, a szkoda poniewaz przydala by sie opcja "tylko dla znajomych". szoda, wielka szkoooda...

*

Offline Pimpek

• **
  • 137
gadu-gadu Pocket PC 2000
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 27, 2002, 12:44:45 »
ja też od kilku dni nie mogę się połączyć ale to pewnie wina serwera

gadu-gadu Pocket PC 2000
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 27, 2002, 17:42:17 »
Ale ja nie rozumiem czym jest to spowodowane?? Zwykłe gg laczy sie natomiast pocket gg NIE ! W moim mniemaniu to palmtopowe gg jest bardzo niedopracowane i szkoda ze juz nie powstaja kolejne wersje :(

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
gadu-gadu Pocket PC 2000
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 28, 2002, 15:48:23 »
Autor napisal to GG przez przypadek ... to ja podsunolem mu taka propozycje. On powiedzial ze sprobuje i jest to co wlasnie macie w swoich PDA. Niestety nie ma on zbyt duzo czasu by zajmowac sie programowaniem.

Co do faktu iz palmtopowe GG jest niedopracowane to jest to prawda. Widac to zreszta po numerku wersji gdzie widnieje slowo "beta". Program ten powstal w ciagu kilku dni. Bez zadnego wsparcia od firmy SMS Express. Autor posilkowal sie informacjami znalezionymi w sieci, a udostepnionymi przez autorow EKG i innych alternatywnych klientow GG. Na pewno prace nad pocketowym GG beda kontynuowane jesli tylko autor znajdzie na to chwile czasu.