kino w palmtopie...ale ja chce z napisami (tłumaczeniem)....

• 7 Odpowiedzi
  • 788 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline misiolino

• *
  • 55
« dnia: Styczeń 24, 2005, 20:23:45 »
hello chciał bym w swoim palmtopiku ogladac filmy ale jaki program zainstalowac zebym mógł miec napisy (tlumaczenie)...bo w windowsie media player niema takiej opcji....??najlepiej zeby programik był bezplatny i odtwarzał divx-y w rozdzielce 240/320 ....??

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 24, 2005, 20:26:34 »
W dziale Pocket PC jest kilka przyklejonych watkow poswieconych filmom. Prosze szukac odpowiedzi samemu przed zadanim pytania, czyli stosowac sie do regulaminu forum.

*

Offline Aero

• *
  • 52
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2005, 22:30:11 »
Obawiam się, że jeżeli szukasz pocketowego odpowiednika Bestplayera, to w tej kwestii się rozczarujesz. Ale na marginesie: w czym tkwi problem w dorobieniu napisów w Betaplayerze? Bestplayer ma to rozwiązane w prosty sposób i zajmuje bardzo mało miejsca jak na program windowsowski?
Z drugiej strony: jest okazja do szlifowania języków obcych ;) Może wreszcie przestaną być takie obce? :))

*

Offline Wicked

• 829
  • Sprzęt: Acer n311 sd 2GB + toshiba g900 + nokia 5530 4GB
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 24, 2005, 23:46:51 »
Poczytaj, popatrz, poszukaj...dopiero wtedy zadawaj pytania. Mogę ci narazie powiedzieć, że żaden program nie odtwarza napisów.

*

Offline jasztol

• 278
  • Sprzęt: iPaq 3950, Zaurus SL 5500, GPS Heicom 303MMF
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 24, 2005, 23:53:01 »
Cytat: Wicked
Poczytaj, popatrz, poszukaj...dopiero wtedy zadawaj pytania. Mogę ci narazie powiedzieć, że żaden program nie odtwarza napisów.

Co to znaczy, zaden program nie odtwarza napisow? Na swoim iPaqu ogladam filmy z napisami bez problemow.

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 25, 2005, 00:17:50 »
Z tego co wiem to SmartMovie odtwarza napisy z osobnych plikow, ale u niego sa problemy z obrazem a raczej z obsluga roznych kodekow. Dlatego tez wiekszosc osob korzysta obecnie z BetaPlayera i wbudowuje napisy na stale do filmow przy pomocy pecetowych konwerterow. Ale juz w nastepnej wersji nie bedzie to konieczne, bo BetaPlayer bedzie obslugiwal pobieranie napisow z plikow.

*

Offline Wicked

• 829
  • Sprzęt: Acer n311 sd 2GB + toshiba g900 + nokia 5530 4GB
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 25, 2005, 09:50:09 »
Jasztol, to czemu się nie podzielisz tym programem? Wszyscy się męczą z wstawianiem napisów, a tak byłbyś zbawcą wielu ludzi;).
A tak na serio gdyby był program bez problemu odtwarzający napisy, to nie było by tyle tematów w stylu "PDE + napisy"(mam nadzieję, że ten nowy betaplayer szybko wyjdzie, bo nie chce mi się wstawiać napisów do tych wszystkich odcinków south parku).

*

Offline kuba1961

• 681
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 30, 2005, 14:34:47 »
PocketDiviXEncoder zalatwia sprawe. Dodaje PL napisy. Byl taki temat niedawno. Dziala uzywalem.
tu jest wszystko
http://pdaclub.pl/forum/posty.php?temat_id=9780#62059